Dot.: Cz. III, Już się teraz nie staramy, bo maleństwo w brzuchu mamy
Cytat:
Napisane przez nowa8686
Cos pociesze Cie u mnie na grupie mam dziewczyne . paulinka miala 9 mc jak Kinga zaszla w ciaze. Blizniacza  . I 3 dziewczynki szal. paulinka w wieku takim co potrzebowala mega uwagi , zazdrosnica i wogole, masakra.
|
A zaskoczylas mnie ze taki dzieciaczwk taki zazdrosny. Obserwujac reakcje Darka myslalam ze dzieci takie male nie znaja jeszcze zazdrosxi. Ze ona pojawia sie pozniej..a tu jednak okazuje sie ze nje.
Ech laski powiem Wam ze cos mi sie w glowie poblokowalo i nie umiem tego przegdysc. Tzn.kjlka lat temu jak sie odchudzalam to porzadnie. Mialam zapal. Faktycznie slodkiego nie ruszalam, duzo gotowalam rzeczy chudych etc. A jak sie w koncu zabralam za cwiczenia to konsekwentnie. Teraz mam nadal kilka kg na + a przede wszystkim spory brzuch. Patrze oczywiscie z marzeniami w oczach na szczuple dziewczyny i mysle sobie ze jednak tak chce i musze sie zabrac za siebie. No i zabieram sie. To trwa 2 dni i pozniej znow koniec...nie rozumkem czemu nie umiem sie zmotywowac..totalnie. jestem strasznie zla na siebie :/ i nie wiem czemu tak.
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|