2015-07-05, 22:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Cytat:
Napisane przez ScarlettO
Lubię biały lakier, ale cieżko ładnie nim pokryć, tak żeby było idealnie
Zaczęłam Orange is the new black i przepadłam  mega mi sie podoba, ale to takie moje klimaty  choć niektóre sceny i dialogi bardzo bezpośrednie
A sytuacja na dworcu  ale to ogólnie taka znieczulica panuje wszędzie  jeszcze rozumiem, ze ktoś nie wie jak pomoc żeby nie zaszkodzić (w niektórych wypadkach można bardziej zaszkodzić niż pomoc), ale jednak każdy powinien zadzwonić na pogotowie w takim wypadku.
|
ja mam jakiś z Essence chyba - fajnie kryje, ale wyjątkowo szybko się kruszy może następnym razem wezmę z Bella, bo są mega fajne 
no to super, że się spodobało OitNB ja już skończyłam 3. sezon z TŻ 
zgadza się - wystarczyłoby chociaż się zainteresować...
Cytat:
Napisane przez tulipan1994
Mi się zejdzie zanim zacznę oglądać bo dzisiaj pewnie dopiero zacznę 4 sezon chirurgów bo miałam bardzo długi przestój 
Wyobraźcie sobie taką pogodę jaka jest i brak wody  A i zapomniałam. Jeszcze @ do tego. Jest cudnie  Dobrze, że wczorajszy wieczór spędziłam u TŻ.
|
Chirurdzy czekam na kolejny sezon, chociaż mogliby już to skończyć pierwsze sezony NAJLEPSZE!
Cytat:
Napisane przez anulciak85
Telefon się znalazł. Pospałam dwie godziny... Brzuch mnie boli i jestem jak balon...
|
całe szczęście, że się znalazł 
Cytat:
Napisane przez arnama
W ogóle wczoraj mama zadedykowała tacie (tak oficjalnie wstała i powiedziała głośno) jako podzięka za zorganizowanie imprezy (zamówił cały catering, żeby się nie męczyła  ) i w ogóle i brat włączył TĄ piosenkę, a Oni tańczyli.... Jakbyście widziały miny całej rodziny (  ) prawie wszyscy się poryczeli, tata łykał ślinę i miał taką minę jakby zaraz miał paść. Dziś od rana tego słuchał i mi to teraz z głowy wyjść nie może, śliczna piosenka 
A Ci moi "staruszkowie".... brak słów, prawie 30 lat małżeństwa 
|
to musiało być cudne.. i piosenka piękna!
Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina
Jesu, dziś mój brat był nad wodą, gdzie ok. ponad 20 tys. ludzi wypoczywało. Po czym niedługo potem informacja się rozeszła, że utopił się młody chłopak. Wiadomo, ze strach... okazało sie, że chłopak po piwach. Co ludzie mają w głowach.. żeby do wody wchodzić po alkoholu. Mój brat mówił, że co trzecia osoba spotkana tam spożywała browary 
|
brawo za odpowiedzialność - gdzie Ci ludzie mają głowy?! 
pomalowałam paznokcie na oczoy.ebny róż z Wibo, więc za chwilę zwijam do łóżka 
od jutro "wakacjujemy" z TŻ u mnie przez jakieś 10+ dni a jutro akurat powinna przyjść @ no truuudno 
dobrej nocki!
|
|
|