Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 08:33   #519
MgielkaM
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
no dobra, wyrównałam jako tako po japońsku, ale nie podoba mi się, źle się w tym kształcie czuję, jak nie moje dłonie, jak nie moje paznokcie mam za szeroką płytkę chyba do okrąglasów
Wydaje mi się, że to przyzwyczajenie. Dla mnie twoje pazurki wcale nie wydają się za szerokie do takiego kształtu czy coś. Są równe i ładnie pomalowane. Na przeczekanie może podziała właśnie jasnymi kolorami tak jak Dziewczyny radziły.

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
chyba przez zbyt ciemne zdjęcie właśnie :/ale też nie wiem, czy to sreberko mnie by przekonało

no to moje bobiszcze pierwsze to jakiś czas temu robione, inspirowałam się mani Viv a Wild at Heart CC wczoraj zmalowałam
Własnie sreberko wyszło nie tak jak na żywo. To taka szarość niby ale z dużą dawką złota. Mani nie do oddania na zdjęciu chyba

I tak bardzo ładne! W pierwszym mani skąd maluch się wziął?

Cytat:
Napisane przez Trelek Pokaż wiadomość
Co do Fiji - nakładanie dobija mnie za każdym razem
Malowałam tylko na wzorniku i już po tym zwątpiłam.. trzeba na pewno milion warstw do krycia :/

It is NOT an addiction - It's a hobby!!!

...

And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead,

and dead -- indeed.
MgielkaM jest offline Zgłoś do moderatora