2015-07-06, 07:42
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22
Cytat:
Napisane przez Serce
Witam się wieczorową porą 
Pati gratulacje! Rozmiar całkiem całkiem... najważniejsze że masz to już za sobą, teraz z górki ;-)
A ja już po wizycie u TK... wybrał mi anatomy Polytechy 4two, 365 ml, 12x12 projekcja 5,6 cm. Mam mieszane uczucia bo choć sam przyznał że mam dość dużą asymetrię to nie będzie tego korygował implantami.. Wsadzi po prostu dwa takie same :-( no i tak jak myślałam zapodał górną granicę swoich cen czyli 18tys. :-((( jestem w mega kropce bo wiem że robi ładne piersi, tylko czemu nie chce mi wyrównać asymetrii???
w ogóle stwierdził, że nie stosuje okrągłych bo po latach piersi z takimi implantami nie wyglądają dobrze... w sensie brzydko się starzeją :-/
Co myślicie dziewczyny? Szann?
|
Mam implanty tej firmy tylko model macrothane tez anatomiczny ja płaciłam 17 tys tylko pod Wrocławiem - efekt mega naturalny jak jeszcze opadną troszkę to cieżko bedzie odróżnić ;-)) cZy warto dopłacić ? Chyba tak ale to zależy jaki efekt chcesz uzyskać ja jestem bardzo zadowolona choć nie sa duże ;p
Moja przyjaciółka robiła u TK tylko na innych implantach ( nie pamietam firmy ) anatomiczne 350 i ma najpiękniejszy biust jaki widziałam ! Płaciła tez 18 tys wiec u niego za anatomy taka stawka chyba ... Blizny niewidoczne ma boskie tylko podobnie jak moje nie sa duże.
Pati gratuluje bosko !!!!!!!!!!!!
Dziewczyny powodzenia ;-)
A ja sie chciałam pochwalić zwolniłam sie z pracy heheh ;-)))))) w końcu
|
|
|