Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 08:48   #4537
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
moja M ma drugi dzien goraczke i zadnych o
innych objawow
co robic???
podaje nurofen
apetyt i humor ma
jesli to trzydniowka to wysypka bedzie trzeciego dnia? czy czwartego?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
4 lub nawet 5 dnia może być u A. wysypka była 4 dnia pod wieczór dopiero, u D. też 4 dnia, ale w ciągu dnia wyszła

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Chciałabym...

Pewnie, że tak, ciotka kuzynkę woziła parę razy, jak ta 11 lat miała
My po nich właśnie mamy, nie wiem nawet jakiej firmy. Taki zwykły, paseczki do przepięcia przez biodra i krocze, podnóżki, zwykły plastikowy,

My dzisiaj parę godzin nad wodą, młoda się wybawiła. Szkoda, że jestem takim pieprzonym wielorybem...
A jutro badanie słuchu.
powodzenia, daj znać, jak wyszło badanie!

---------------
Pozdrawiam z Władka
Wczoraj upał jak szlag. Dzisiaj leje ale po południu już ok ma być i jutro znów gorąco.
Apartament - no cóż trochę zła jestem, bo jest na poddaszu i tu jest przegorąco, a pani rozłożyła ręce i skwitowała: no cóż, w takie upały wszędzie gorąco. Ale tu się wczoraj nie dało wytrzymać, to, że nie ma żadnego wentylatora to skandal jest, serio. Ja nie jestem czepialska, ale to jest żenada.
Natomiast budynek dla dzieci świetny, pokój zabaw z wieloma rzeczami, w tym duży basen kulek taki jak na salach zabaw. Plac zabaw z piaskiem wszędzie i zabawkami do niego, basen ze zjeżdżalnią różne rowerki... naprawdę fajna rzecz. No i morze kawałek mamy, ale to mi nie przeszkadza. Jesteśmy z 3letnim kuzynem, szał Dorcia pierwsze co po wstaniu: a Ejyk gdzie jeśt? młody śpi, moje buszują od 6:30
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora