2007-09-04, 20:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Napisane przez kachula27
Ray wygladasz kwitnaco a brzuszek?jak na moje oko to juz taki zaokraglony ciazowy brzuszek masz-fajniutki
A co Waszych relacji z tesciami to wspolczuje naprawde,moi rodzice sa rewelacyjni-wiem ze zawsze moge na nich liczyc,zreszta mio rodzice sa luzaccy,tesciow przyszlych tez mam ok
Madziu zeby odkupic ser??to normalnie paranoja i zeby nawet na slub wlasnego syna nie przyszli?To swiadczy tylko i wylacznie o nich,ale jak piszesz to wszystko to moge powiedziec chociaz ich nie znam i nie powinnam oceniac to jak narazie z dobrej strony sie nie pokazali,ale moze po slubie koscielnym sie zmienia i zaczna okazywac wam wiecej zainteresowania,a jak juz pojawi sie u Was dzidzia to moze juz zupelnie zmiekna i oszaleja na punkcie nwnuka 
|
Podejrzewam, ze na wselu w Polsce opadna im szczeki i tyle, bo mamy naprawde exlusywny hotel, tego napewno sie nie spodziewaja. Ja sie nie martwie, trudno sie mowi Bardziej mi mojej mamy szkoda, bo ciagle sie pyta i przejmuje.
Ray, ale fajny ten twoj brzusio
|
|
|