2015-07-06, 08:56
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Cytat:
Napisane przez withi_as
Sama niedługo wyprowadzam się z Warszawy, tylko ja pewnie będę tęsknić. Przesz te cztery lata bardzo polubiłam to miasto, pomimo że urodą nie grzeszy - można się w nim zakochać. I nie mówię tu o obiadkach na Placu Zbawiciela, tylko ogólnie o tym, co charakteryzuje z reguły większe miasta, czyli np anonimowość, odkrywanie nowych miejsc, multum ciekawych knajpek, kawiarni, restauracji. Mnóstwo ciekawych ludzi. Chociaż wiem o czym piszesz - moje koleżanki, rodowite warszawianki, też co weekend uciekają na działki poza granicami miasta. Duże miasta na dłuższą metę mogą zmęczyć. Będę przeprowadzać się do sporo mniejszego i zastanawiam się, jak na nowo się odnajdę ⌠ale jak wiadomo są ważniejsze rzeczy niż miejsce zamieszkania 
|
Moje 'jak wiadomo' wspiera zupełnie przeciwną teorię. Jakby zabrać pracę i ludzi, których kocham - to czy miejsce, w którym jestem rozwija, inspiruje, cieszy mnie jako "samotną" jednostkę? 
PS. Dlaczego niektórzy piszą offtopy na różowo? To nie są ogłoszenia parafialne, komunikaty administratorskie, które każdy musi przeczytać. Jest inny powód?
Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-07-06 o 09:10
|
|
|