Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 09:30   #4538
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja tak mam

W piątek byłam u mamy i y bratowej. Mama zrobiłą pyszne pierożki z jagodami, a bratowa nawiozła cała torbę zabawek i druga torbę ciuchów z primarku dla Oliwki; Peppy mamy teraz do orzygania Najgorzej że Oliwka prawie spadła z trampoliny; sama zaczęła wchodzić i zanim dobiegłam to krerzesełko jej się spod nóg usunęło i zawisła na rekach, całe szczęście nie spadła tylko na strachu się skończyło.
A tak to cały weekend w basenie przesiedziała na zmiane ze mną i Tż.

co do trampoliny - nie ma w zestawie drabinki? jak cos to moze kupcie, zawsze to bezpieczniej duzo niz wchodzenie po krzesle. u nas jeszcze niedawno pilnowalam mlodego jak wchodzil i schodzil z trampy bo sie balam a teraz to juz sam wchodzi po tej drabince, zasuwa suwak i naparza i schodzic tez sam schodzi

Hje - powodzenia na badaniach!

Szajka - ale fajnie macie! szkoda ze nie wzieliscie jakiegos malego wentylatorka, no ale kto by pomyslal...

u nas w domu tez masakrycznie goraco, tak duszno, nie ma czym oddychac. przez cala noc wentylatr chodzil na maxa, wszystkie okna pouchylane
O boziu DESZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no nie idzie wytrzymac w chalupie poprostu!

-----
dzis z pozegnaniem w porownaniu z piatkiem bylo o niebo lepiej tzn tez plakal, ale jak tylko weszlismy na sale to chcial zejsc z rak, polecial do zabawek oczywiscie ze mna ale przy zabawkach powiedzialam ze jade do pracy i szybciutko po niego wroce, mlody odpowiedzial:"tak" i pani sie nim zajela. wyszlam na spokojnie i nie slyszalam zeby wyl czy nawet glosniej plakal a jeszcze chwile postalam w korytarzu bo probowalam rozczytac menu tygodniowe takze chyba powolutku zmierzamy ku dobremu, ftu co by nie zapeszyc

o losie, jakie inne powietrze od razu po tym mikro deszczyku

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

A, mam jeszcze do Was prosbe. za chwile konczy mi sie umowa (mam w orendz) i bede przedluzac albo podpisze nowa z nowym operatorem. moglybyscie mi napisac w jakiej sieci macie tel, jaki abonament i co w nim macie?
tak mysle o orange, bo tu bede jak cos przedluzac a naprawde jestem juz ty z 10 lat albo i lepiej wiec moze cos ugram a jak nie to chyba Play bo oni tez maja fajne oferty, tak mi sie wydaje... w kazdym razie chce na abonament, z telefonem dotykowym , z interenetm no i bez zmiany numeru, to podstawa! bede sie musiala przejsc po salonach i popytac. a juz mi cos moj fon swiruje, drugi raz budzik mi sie nie wlaczyl itp. akcje :/

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2015-07-06 o 09:31
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora