Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 09:30   #520
Loyd
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez nekofood Pokaż wiadomość
Z tym że wg mnie najlepiej jest to zrobić samemu. Ja musiałam się bardzo dokładnie obejrzeć żeby dojść do pewnych wniosków. I lepiej według mnie stworzyć swoją paletę kolorystyczną niż bazować stuprocentowo na gotowych.

Możesz podrzucić link.

To chyba zależy od paznokci. W jednym miejscu czytam że migdały/owale są mocniejsze, w innym z kolei że kwadraty bo nie spiłowuje się boków, więc się ich nie osłabia.
Ja według mnie jestem latem..( według mnie)
O , to jeśli czytasz po rosyjsku , to mam taki calkiem fajny artykulik czytalam ubieglej nocy( bo spac nie moge)
http://strana.ru/journal/625031
Ogolnie polecam szukac w rusonecie informacji, maja tego mase

Hmmmm... Moje paznokcie nie maja tendencji do łamania...( chyba że gdzieś mocno przyfasole)zobaczymy jak to przetrwaja.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Hanna26 Śliczne!!! Co to za lakier? Ten drugi? Padłam na c----ki! Piękny jest.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
ja póki co to mam chyba dwa swoje ulubione nudziaki - Eveline MiniMax 929, skusiłam się przez Hanę i Miss Sporty, KLIK nie wiem czy ma jakiś numerek, ale wpadł mi w łapki w Rossmannie i okazał się być super

czy ja wiem... raz złamałam migdały, jak wyciągałam wtyczkę z kontaktu w kwadratach często
Faaaaj y nudziak! Podoba mi sie! On ma w sobie nutke fioletu?
Licze ze i moje sie nie beda lamac. Pewnie nie wytrzymam dlugo w tym ksztalcie bo juz teraz widze ze u mnie to chybawyjda lekkie szpony , ale na lato czemu nie, zawsze mi sie marza takie migdałki, a wystarczylo spilowac
Zabieralam sie za to z pol roku

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Maliniaro mi podobaja sie w tym delikatnym różu, takie ładne maluszki. Odrosną, a taki okrągły kształt wydaje mi się bardzo zgrabny

Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow.
Loyd jest offline Zgłoś do moderatora