Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 08:29   #4807
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
hejka

Aniabania cześć fajną i tak już masz wagę przy tym wzroście, poniżej 57 to Ty laska nie z tej ziemii jesteś

Katiennn wyglądasz cudnie! gdzie Ty przytyłaś gratuluję Tż-ta widać, że jesteś szczęśliwa, a pan TŻ zakochany po uszy

Hero też zazdroszczę małej Heroince urodziin w wakacje

Arnamcia jejku piękne są takie chwile, tym bardziej po tylu latach małżeństwa ajjj chyba każdy marzy o takiej miłości przez całe życie

u mnie po weekendzie w miarę, 2 kawałki pizzy, ale i tak przy tym upale mało co jem.. owoce, woda, koktajle, oczyszczam się, a teraz taka duchota, że ja nie wiem co będzie za parę godzin.. dzisiaj wschód ma dopiec
może pojadę z Tż-tem na basen, ale przykrość ostatnio mi sprawił, dlatego dzisiaj nastrój też padł i tak oo, może poćwiczę, ale jak siedzę to gorąco, jak się poruszam to będzie się lało ze mnie
jak schudnę to pokaże

no co Wy laski, kaca nie miałyscie, to tylko ja jestem taki degenerat?:P dobre z Was dziewczynki, nieładnie mieć kaca. tak trzymajcie

dooooobra ogarnęłam się jako tako i jadę terroryzować ludzi :P hszzzzzzzz nienawidze poniedzialkow

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora