2015-07-06, 09:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Hanan26
to pewnie podrażnienie, bo nie sądzę, by od tych miałkich ziarenek  stosuję mega zdzierak - korund - i nic mi nie jest po nim
ja pitole, co za obłędny kolor
|
bardzo możliwe 
no świetny jest 
Cytat:
Napisane przez agaszak
Anula bo ja po pierwszym użyciu wiem czy coś mi leży czy nie. Czasem, jak nie jestem przekonana to robię drugie podejście. W 90% pierwsze odczucia się sprawdzają. Kupiłam ostatnio tonik migdałowy, juz jak smarowałam buzię wiedziałam, że dupa z tego będzie no i sie sprawdziło. Rano cera zmęczona jakas taka dziwna  , Młody zużywa. A może to autosugestia?? 
Lubi się ten krem i filtr z minerałkami  Coś mi się zdaje, że na dłużej ze mną zostaną 
Muszę tylko dorwać jakiś dobry krem pod oczy - słońce nie służy mi oj nie 
Dam znać na 100%
Czytałam na blogach, że żeby zadziałała musi mieć odpowiednie stężenie czyli herbatka raczej się nie sprawdzi- trzeba łykać tabletki  No i nie doczytałam co ze słońcem?? Można sie normalnie opalać??
|
Tak, tak, nie pisałam w sensie negowania tego, raczej takiej małej "zazdrości", że umiesz to dostrzec bo ja nie za bardzo potrafię wyczuć, który składnik pielęgnacji mi służy, a który nie :/ raczej już tak całościowo i długofalowo...
fajnie jak służy, oby tak dalej 
Co do herbatki, wydaje mi się, że dawno temu gdzieś coś czytałam, że ktoś pił i działała, więc nie wiem jak z tym stężeniem, może to kwestia indywidualna po prostu.. A słońce to nie wiem, na razie się nie zagłębiałam w temat, bo póki co wolę chyba nie kombinować za bardzo 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
jak zwykle zdjęcia niczym z katalogu! Bourjois powinno Ci placic!
|
ja tam wcale się nie zachwycam swoimi fotkami zwłaszcza jak patrzę na wiele innych 100 razy lepszych ale i tak miło słyszeć 
Cytat:
Napisane przez Loyd
No  
Chodząca reklama i to bez pomocy grafika . Idealne 
Ale Twoje też nie gorsze. Super są 
|
sama jestem swoim grafikiem haha dzięki, to bardzo miłe
|