Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 09:51   #524
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
nieważne, że małe ja tam zawsze jestem ciekawa co wykombinowałaś. sama muszę u siebie coś wymyślić, ale nie kropki znowu
może dziś spróbuję się za zdjęcia wziąć, ale na samą myśl masakra a chciałabym, bo potem mam dość fajnego mańka
haha to ciekawe co to będzie

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Imponują pigmentacją, kolor rewelacyjny

Na razie to mam lewą wskazówkę do opuszka, a resztę długą Nawet tak dziś po zakupy wyszłam Ale wczoraj nie miałam już siły, a dziś czau, zaraz chyba przysiądę.

oj, szkoda

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Ja przy anuli dostaje takich blogowo-zdjęciowych kompleksów że hej. Do niej jak się wchodzi to jakby sie katalog otwierało, a u mnie w każdym poście że albo światło nie takie, albo zdjęcia nie wyszły, albo kolor przekłamany..
ale wiesz, że ja u siebie też mam to samo, zawsze się muszę do czegoś przyczepić, zawsze na palcach jednej ręki pewnie bym policzyła zdjęcia z których jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Anulaaaaaa ucięło mi Cię - piękny ten Burżujek
I wcale nie powiem, że A NIE MÓWIŁAM , że jednowarstwowce
mówiłaś mówiłaś, ale ja wcale nie zaprzeczałam!
ale pomijając już to, że kryje po jednej warstwie (bo mam kilka innych lakierów jednowarstwowców) to zaskakujące jest to nasycenie koloru

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
no to wrzutka ode mnie...
Rimmel - Let's Get Nude. średnio mnie zadowala odcień tego nudziaka... KLIK to zdjęcie dokładnie pokazuje, jaki ma kolor, a on się niekoniecznie zgrywa z moim odcieniem skóry... gdyby wyglądał, jak na zdjęciu w cieniu to bym była zachwycona, niestety wygląda, jak na tym słonecznym zdjęciu (gdzie zmienił się również kolor dłoni) no nic, to nie będzie idealny nudziak
hmm ja wcale nie mam aż takiego wrażenia co do pasowania do Ciebie, tzn nie jest tak źle, choć na pewno pokazywałaś się w lepszych dla Ciebie nudkach

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51974641]Hejo Później Was nadrobie,ale teraz chwale się darami od Yen Ale będzie rozdziewiczanie
Załącznik 6010160
Mam nadzieję że zdjęcie się zaladowalo bo z aplikacji wrzucilam [/QUOTE]

piękności, musisz kiedyś jak będziesz mogła napisać numerki

Cytat:
Napisane przez ameljja Pokaż wiadomość

Oooo panie, jedna warstwa- toż to cudo
dobry jest skubany poprzednik zresztą też

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Zrobiłam ponownie mani z Orly Frosting i nie uwierzycie, ale z nowu przeszłam katorgę fotografując je!!!
może to kwestia przekłamania na zdjęciach, ale coś mi nie pasuje ten brokat do wzorków, za to same stemple rewelka, wolałabym je solo

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora