2015-07-06, 09:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez meeow
nieważne, że małe  ja tam zawsze jestem ciekawa co wykombinowałaś. sama muszę u siebie coś wymyślić, ale nie kropki znowu 
|
może dziś spróbuję się za zdjęcia wziąć, ale na samą myśl masakra a chciałabym, bo potem mam dość fajnego mańka 
haha to ciekawe co to będzie 
Cytat:
Napisane przez vivinn
Imponują pigmentacją, kolor rewelacyjny
Na razie to mam lewą wskazówkę do opuszka, a resztę długą  Nawet tak dziś po zakupy wyszłam  Ale wczoraj nie miałam już siły, a dziś czau, zaraz chyba przysiądę.
|

oj, szkoda 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Ja przy anuli dostaje takich blogowo-zdjęciowych kompleksów że hej. Do niej jak się wchodzi to jakby sie katalog otwierało, a u mnie w każdym poście że albo światło nie takie, albo zdjęcia nie wyszły, albo kolor przekłamany.. 
|
ale wiesz, że ja u siebie też mam to samo, zawsze się muszę do czegoś przyczepić, zawsze na palcach jednej ręki pewnie bym policzyła zdjęcia z których jestem zadowolona 
Cytat:
Napisane przez agaszak
Anulaaaaaa ucięło mi Cię - piękny ten Burżujek 
I wcale nie powiem, że A NIE MÓWIŁAM , że jednowarstwowce 
|
mówiłaś mówiłaś, ale ja wcale nie zaprzeczałam!
ale pomijając już to, że kryje po jednej warstwie (bo mam kilka innych lakierów jednowarstwowców) to zaskakujące jest to nasycenie koloru
Cytat:
Napisane przez meeow
no to wrzutka ode mnie...
Rimmel - Let's Get Nude. średnio mnie zadowala odcień tego nudziaka... KLIK to zdjęcie dokładnie pokazuje, jaki ma kolor, a on się niekoniecznie zgrywa z moim odcieniem skóry... gdyby wyglądał, jak na zdjęciu w cieniu to bym była zachwycona, niestety wygląda, jak na tym słonecznym zdjęciu (gdzie zmienił się również kolor dłoni)  no nic, to nie będzie idealny nudziak 
|
hmm ja wcale nie mam aż takiego wrażenia co do pasowania do Ciebie, tzn nie jest tak źle, choć na pewno pokazywałaś się w lepszych dla Ciebie nudkach 
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51974641]Hejo Później Was nadrobie,ale teraz chwale się darami od Yen Ale będzie rozdziewiczanie 
Załącznik 6010160
Mam nadzieję że zdjęcie się zaladowalo bo z aplikacji wrzucilam [/QUOTE]
piękności, musisz kiedyś jak będziesz mogła napisać numerki 
Cytat:
Napisane przez ameljja
Oooo panie, jedna warstwa- toż to cudo 
|
dobry jest skubany poprzednik zresztą też 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Zrobiłam ponownie mani z Orly Frosting i nie uwierzycie, ale z nowu przeszłam katorgę fotografując je!!!
|
może to kwestia przekłamania na zdjęciach, ale coś mi nie pasuje ten brokat do wzorków, za to same stemple rewelka, wolałabym je solo
|