Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 09:55   #2119
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Co za ludzie.... Nie ręczę za siebie, gdyby ktoś mi powiedział, że powinnam oddać psa do schroniska po urodzeniu dziecka.

A co do upałów, to moja też źle znosi. Sapie cały czas, pije ogromne ilości wody i kładzie się w najdziwniejszych miejscach, np. pod wanną

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Są jeszcze u Was truskawki ? We Wrocławiu już pustki niestety, a jeszcze chętnie bym zjadła.

Idę zjeść śniadanie i zabieram się za szycie. Mąż mi wczoraj poskręcał nowe biurko. Mam w końcu na stałe kącik do szycia
U nas pod Wrocławiem są jeszcze ale to już resztki i cena wzrasta.
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Ja chodzę w szerokich kieckach bez bielizny [emoji16]. Musze sie pilnować zeby do sklepu tak nie wyjść [emoji16]

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Heh ja dzisiaj maxi założyłam zwiewna.
Włosy na maksa związałam i pierdziele nie maluje się.

Ja jak bylam mała to raz zapomniałam ubrać majtek pod spodenki. Zorientowałam się u ciotki w domu na toalecie ze czegoś mi brakuje
Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Jaka ze mnie fujara... poszłam kupić płyn do prania dziecięcych rzeczy. Kupiłam w końcu biały jelen, ale nie płyn tylko żel... dwa raz do białego, zamiast jeden do kolorów. Ale że mnie sierota. A płyn do płukania wzięłam jelp sensitive. Na niektórych planach był napis żeby używać od 1 miesiąca, a na jelpie nie, więc nie wiem, można plukac od razu?

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Wymienić nie możesz? Albo zostaw sobie to będziesz miała na później.
Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Wróciłam
Nie poszlam po truskawki bo nie dalam rady . Myslalam ze zemdleje. Koszmar jest !!! Tzn ja bylam zdecydowana sie poswiecic isc ale widzialam po minie psa ze jednak ona nie da rady isc dalej w tym piekielnym sloncu.
Jest masakra bie wynurzam się
Z domu do wieczora no chyba ze mnie najdzie mega ochota na te truskawki a mam przeigromna.

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Tż niech Ci kupi.