Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 10:20   #77
Hibiku
Zakorzenienie

Dot.: Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
eee, SOA to się akurat kobiety jarają - ''ci wspaniali mężczyźni na swoich ryczących maszynach''
Ale oni wszyscy są brzydcy Kocham ich całym swoim nieprawdziwokobiecym serduszkiem, ale są tak brzydcy (zwłaszcza tłuste włosy Jaxa), że nigdy nie spojrzałam na to od tej strony

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
seksy i rzeznia (?)

delikatne dziewoje mdleja na widok krwi i zaslaniaja oczy, gdy widza pocalunek

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
GoT jest bardzo realny jak na serial.

A Soa to gangi itp. Nic ciekawego czy innowacyjnego.
E... czy dobrze rozumiem, że smoki i walki z Innymi są bardziej realne niż realne gangi motocyklowe?
Dla mnie GoT to bardzo typowa bajeczka fantasy, sympatyczne oglądadło, ale wszystko co jest związane ze scenami batalistycznymi w tym filmie jest tak szalenie nierelalistyczne i tak woła o pomstę do nieba o jakikolwiek skrawek logiki, że człowiekowi robi się szkoda na samo wspomnienie;p. Też bym się nie spinała nad wyjątkowym knuciem i spiskami, większość jest mocno przewidywalna, zwłaszcza na tle innych seriali obecnie wiszących w eterze. Ale w sumie... od 6 roku życia wchłaniałam fantastykę i przesyciłam się nią na tyle, że w GoT wyjątkowości gatunkowej nie jestem w stanie znaleźć. ;p
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując