2015-07-06, 14:08
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Cytat:
Napisane przez malinka103
Prosz 
Amatorszczyzna :sly:
Dodałam z aplikacji i jakieś przekrecone to zdj. 
|
Wow, super!  Zdolniacha!!
Cytat:
Napisane przez cynamon_
Amelia, ale figura  i mamy chyba podobne brzucholki
Dodaje moje łowy, paczuszka ze smyka i c&a 
|
Myślałam, że Ty masz nawet większy już 
Śliczne ciuszki 
Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes
moja mama też po ciążach ciągle walczy z wagą niestety. Jestem dobrej myśli, w końcu póki co przytyłam jakieś 4-5kg to chyba nie jest tragicznie.
|
A mi się nie chce wyświetlić zdjęcie 
To wporządku waga idzie, widzisz, nie ma co się martwić 
Cytat:
Napisane przez Gaabbi
Właśnie, ja jeszcze nie pisałam, jak na połówkowym 
Moja druga córeczka (tak, będę mamą drugiej córy  ) jest zdrowa i piękna!
Waży już około 580g. Policzone wszystkie paluszki, sprawdzony kręgosłup, buźka itp. Przepływy w porządku. Organy wszystkie rozwijają się prawidłowo. Ogólnie mówiąc, wszystko jest ok. Jestem przeszczęśliwa  Tylko teraz pozostaje wybór imienia. Ja się nastawiłam na Marysię, ale P się to imię nie widzi. Poza tym, u znajomych rodzi się niedługo córeczka i będzie właśnie Marysia. P podoba się Zosia i Zuzia. Chyba bardziej się skłaniam ku Zosi więc może i tak pozostanie  Hania i Zosia, też ładnie. Popularne imię, wiem, ale mnie to jakoś nie zniechęca 
|
Gratuluję drugiej córci, będą kochane siostrzyczki! Zosia bardzo ładne, moja siostra ze szwagrem sobie zaklepali dla swojej córci też ma duży urok.
A ja po wizycie, niedość, że położna i lekarz przyszli dopiero na 12 (chociaż poumawiane były babeczki od 11 ) to jeszcze przyszła do gabinetu dziewczyna do porodu!!! Lekarz przyjął ją bez kolejki, podpiął na 40 minut pod ktg, a ta już krzyczała tam z bólu w gabinecie, no szok... I chociaż byłam pierwsza w kolejce to weszłam prawie 2 godziny później niż planowane.... Generalnie szybki samolot (pozamykane), jeszcze szybsze usg, żeby tylko zobaczyć serduszko i skierowanie na badania. Wszystko okej
|