Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 14:08   #945
Amelia16
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!

Cytat:
Napisane przez malinka103 Pokaż wiadomość
Prosz
Amatorszczyzna :sly:
Dodałam z aplikacji i jakieś przekrecone to zdj.
Wow, super! Zdolniacha!!

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Amelia, ale figura i mamy chyba podobne brzucholki

Dodaje moje łowy, paczuszka ze smyka i c&a
Myślałam, że Ty masz nawet większy już
Śliczne ciuszki

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
moja mama też po ciążach ciągle walczy z wagą niestety. Jestem dobrej myśli, w końcu póki co przytyłam jakieś 4-5kg to chyba nie jest tragicznie.
A mi się nie chce wyświetlić zdjęcie
To wporządku waga idzie, widzisz, nie ma co się martwić

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Właśnie, ja jeszcze nie pisałam, jak na połówkowym
Moja druga córeczka (tak, będę mamą drugiej córy ) jest zdrowa i piękna!
Waży już około 580g. Policzone wszystkie paluszki, sprawdzony kręgosłup, buźka itp. Przepływy w porządku. Organy wszystkie rozwijają się prawidłowo. Ogólnie mówiąc, wszystko jest ok. Jestem przeszczęśliwa Tylko teraz pozostaje wybór imienia. Ja się nastawiłam na Marysię, ale P się to imię nie widzi. Poza tym, u znajomych rodzi się niedługo córeczka i będzie właśnie Marysia. P podoba się Zosia i Zuzia. Chyba bardziej się skłaniam ku Zosi więc może i tak pozostanie Hania i Zosia, też ładnie. Popularne imię, wiem, ale mnie to jakoś nie zniechęca
Gratuluję drugiej córci, będą kochane siostrzyczki! Zosia bardzo ładne, moja siostra ze szwagrem sobie zaklepali dla swojej córci też ma duży urok.

A ja po wizycie, niedość, że położna i lekarz przyszli dopiero na 12 (chociaż poumawiane były babeczki od 11) to jeszcze przyszła do gabinetu dziewczyna do porodu!!! Lekarz przyjął ją bez kolejki, podpiął na 40 minut pod ktg, a ta już krzyczała tam z bólu w gabinecie, no szok... I chociaż byłam pierwsza w kolejce to weszłam prawie 2 godziny później niż planowane.... Generalnie szybki samolot (pozamykane), jeszcze szybsze usg, żeby tylko zobaczyć serduszko i skierowanie na badania. Wszystko okej