Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 15:55   #550
izaa29
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
też mi się podoba na początku mi dziwnie, bo to takie rzadkie (w porównaniu do rycyny ) i dawałabym tego duużo, a nie ma potzreby
a skórek szkoda, ale co zrobisz, możesz tylko się starać zminimalizować to
No właśnie przy pierwszym użyciu jak cisnęłam to po kciuku spłynęło Bo wcześniej olejku normalnego używałam.
No szkoda szkoda, dumam nad utwardzeniem czymś paznokci, gdyż zaczynają odrastać i pewnie przy wzroście o kolejne 2mm pójdą wszystkie od tych klipsów

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
oby szybko doszły do siebie
dajcie mi deszcz chociaż trochę ochłody, bo ledwo wstałam z łóżka to mnie zlał pot, uderzyło mnie gorąco i mam wrażenie, że zaraz zejdę z tego świata
Oby
Ja chciałam się potaplać dziś w basenie w końcu pierwszy raz od tygodnia jestem wolna w domu to nie musi się chmurzyć Zatem koło wieczora pewnie u mnie popada

Cytat:
Napisane przez Loyd Pokaż wiadomość
Hahah my boegamy razem czesto ale ja niestety zwykle" robie" tyly i jestem ze 100 metrów z tyłu Mniej tez moge przebiec
Ja nie mogę się zmotywować no i ogólnie chciałabym zrzucić mała oponkę z brzucha no ale jak zaczęłam ćwiczyć leciało wszystko inne poza nią a z reszty to już nie ma czego zrzucać
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora