2015-07-06, 15:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
też mi się podoba  na początku mi dziwnie, bo to takie rzadkie (w porównaniu do rycyny  ) i dawałabym tego duużo, a nie ma potzreby
a skórek szkoda, ale co zrobisz, możesz tylko się starać zminimalizować to 
|
No właśnie przy pierwszym użyciu jak cisnęłam to po kciuku spłynęło Bo wcześniej olejku normalnego używałam.
No szkoda szkoda, dumam nad utwardzeniem czymś paznokci, gdyż zaczynają odrastać i pewnie przy wzroście o kolejne 2mm pójdą wszystkie od tych klipsów 
Cytat:
Napisane przez meeow
oby szybko doszły do siebie 
dajcie mi deszcz  chociaż trochę ochłody, bo ledwo wstałam z łóżka to mnie zlał pot, uderzyło mnie gorąco i mam wrażenie, że zaraz zejdę z tego świata 
|
Oby 
Ja chciałam się potaplać dziś w basenie w końcu pierwszy raz od tygodnia jestem wolna w domu to nie musi się chmurzyć Zatem koło wieczora pewnie u mnie popada 
Cytat:
Napisane przez Loyd
Hahah  my boegamy razem czesto ale ja niestety zwykle" robie" tyly  i jestem ze 100 metrów z tyłu  Mniej tez moge przebiec 
|
Ja nie mogę się zmotywować no i ogólnie chciałabym zrzucić mała oponkę z brzucha no ale jak zaczęłam ćwiczyć leciało wszystko inne poza nią a z reszty to już nie ma czego zrzucać
|
|
|