Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 16:09   #1718
alamirka
Moderator

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIII

[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;51989816]Właśnie mi się przypomniało, że dalej nie dostałam tego kalendarza z Chodakowską [/QUOTE]

Mała strata, leży i sie kurzy

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość
Konkurs, ale raczej dla dziewczyn z okolicy stolicy

http://warszawa.naszemiasto.pl/artyk...l,t,id,tm.html

(Mało się poruszam po forum, ale widziałam, że czasem linki są czaszkowane. Jak tego uniknąć? Mam nadzieję, że powyższy wyświetli poprawnie )
Wizaż czaszkuje pewne strony, zabezpieczenie przed reklamą i spamem. Nie ukniesz. Możesz tylko wstawiać spację w adres, każdy sobie usunie.

Cytat:
Napisane przez Agamede Pokaż wiadomość
Wróciłam do domu, a tu czekało na mnie 6 przesyłek z Loreala Meila wcześniej żadnego nie dostałam. Otrzymałam dokładnie to co miałam. Na jednej kopercie kurier chyba frustrację wyładował - cała pomięta i z odciskiem buta

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
Boże, wysłałam chyba z milion maili o rezerwacje domku nad morzem Każdy chce jechać, a tylko ja siedzę jak głupia i szukam
U mnie to samo Jak na wyjazd to się 9 osób zgłosiło, ale żeby ktoś kiwnął palcem to skąd. Oj tym sposobem, zarezerwowałam to co mi się podobało, koniec

Bo teraz serca mam dwa
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora