Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolega z pracy
Wątek: Kolega z pracy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 17:35   #1
Dance18
Raczkowanie

Kolega z pracy

Witam Was Drogie Wizażanki
Jak już w tytule wspomniałam chodzi mi o kolegę z pracy. Chciałabym przedstawić jak się sprawy mają i zapytać czy tylko ja widzę w tym coś dziwnego i o co może temu typkowi chodzić
A więc tak...
Pierwszego dnia w pracy miałam tylko z nim do czynienia wtedy to zaczął komplementować moje zdjęcia na fb później jakaś gadka szmatka o podstawowe rzeczy typu (ile lat,skąd jestem itp)
Kolejne dni też mijały jako tako ale również zaczął mnie komplementować np. ładnie wyglądasz. Na zebraniu usiadł koło mnie na jednym krześle i po prostu mnie objął niby PO KOLEŻEŃSKU. Codziennie do mnie podchodzi zagaduje a przy tym tak mi się przygląda że aż mi głupio na niego patrzeć Kiedyś nawet powiedział że się o mnie martwi.
Często na mnie patrzy z daleka a nawet gwizda i patrzy czy ja to widzę i wiem że to do mnie.
Wygląda to na typowy podryw ale właśnie w tym rzecz że to wszystko jest jakieś dziwne. Raz zdarza mu się zwracać na mnie uwagę aż za bardzo a innym razem jest tak jak by mnie wcale nie zauważał nawet nie zerknie w moją stronę chociaż stoimy naprzeciwko siebie. Raz potrafi gadać być bardzo śmiały a za drugim razem zapyta jak mi idzie i zaraz ucieknie jak by się wstydził.
I tutaj rodzi się moje pytanie waszym zdaniem o co może w tym chodzić ????
PS. Chłopaków też proszę o wypowiedzenie się
Dance18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując