Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 18:22   #553
nekofood
フワフワの猫

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
no to moje bobiszcze pierwsze to jakiś czas temu robione, inspirowałam się mani Viv a Wild at Heart CC wczoraj zmalowałam
Pierwsze bobiszcze fajne. Tylko ten maluch mnie zdziwił.

Cytat:
Napisane przez Loyd Pokaż wiadomość
Ja według mnie jestem latem..( według mnie)
O , to jeśli czytasz po rosyjsku , to mam taki calkiem fajny artykulik czytalam ubieglej nocy( bo spac nie moge)
http://strana.ru/journal/625031
Ogolnie polecam szukac w rusonecie informacji, maja tego mase
Mi się wydaje że możesz być też zakamuflowaną wiosną. Ale widziałam Twe oblicze przez chwilę dosłownie, więc tak tylko domniemywam.
Dziękuję bardzo.

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
nooo wiesz co, ja nie pozwalam na takie wybryki! a wiesz, że moje połączenie też było mega proste, a że tak powiem chyba się spodobało sądząc po poplularności wg statystyk

a możliwe, coś podobny typ chyba, można w Rossie butelkowo sprawdzić
Zmiana planów - jednak będą foty. I zastanawiam się czy sprawdziłiby się te naklejki na jasnej szarości.

Tylko że w moim R ciągle te burżuje są rozgrabione.

Cytat:
Napisane przez Loyd Pokaż wiadomość
Kto został dziś bohaterem i przebiegł 25 km za swoim chłopem .. Który przebiegl 28 i poszedl plywac...

Będzie rozwód
Chyba nigdy nie bede w takiej formie jak on mimo ze jestem młodsza normalnie ruska agentira uranem pędzona
On ma lepszą kondycję, za to Ty jesteś piękna i młoda. No i wiadomo kto wygrał.

Cytat:
Napisane przez Trelek Pokaż wiadomość
Buteleczki tego La Lacque są po prostu urocze.
Hahah, kupiłam jedną sztukę głównie dlatego że buteleczka fajna...

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
no to mam mani z trzema Bourjois, różowo-fioletowy gradient i kontrastowe trójkąty:
Jaki idealny gradient!

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
to i ode mnie tuning leci... jakaś telepatia mnie z Anulą połączyła, bo też mam... trójkąty
ponownie Rimmel - Let's Get Nude i piach z Miss Sporty Crush on you
Tak jak Ania powiedziała - nude z pazurem, super połączenie.

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
No szkoda szkoda, dumam nad utwardzeniem czymś paznokci, gdyż zaczynają odrastać i pewnie przy wzroście o kolejne 2mm pójdą wszystkie od tych klipsów
Może Hard?

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
przykro mi, ale Mgiełka na pewno nie jest głęboką jesienią, nie jest aż tak intensywna

no dobra, wyrównałam jako tako po japońsku, ale nie podoba mi się, źle się w tym kształcie czuję, jak nie moje dłonie, jak nie moje paznokcie mam za szeroką płytkę chyba do okrąglasów
Bardzo możliwe, to była taka pierwsza myśl - zerknęłam na zdjęcie i nie zastanawiałam się jakoś głębiej nad tym, a analiza może wymagać sporo czasu.

Wg mnie nie ma tragedii. Kwadraty ładniej wyglądały, ale takie okrągłe jako przejściowy kształt też ok - na pewno lepsze niż kwadraty z połamanymi bokami.

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
ja póki co to mam chyba dwa swoje ulubione nudziaki - Eveline MiniMax 929, skusiłam się przez Hanę i Miss Sporty, KLIK nie wiem czy ma jakiś numerek, ale wpadł mi w łapki w Rossmannie i okazał się być super :
Jeszcze go nie użyłam (wstyd ), a już mam w planach zapasową flaszkę.

Nos mi się zagoił, to znowu coś gardło zaczyna pobolewać. Jak nie urok to sraczka.
nekofood jest offline Zgłoś do moderatora