Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podkład na zimę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-11-17, 13:49   #5
mauricel
Raczkowanie

Re: Jaki podkład na zimę dla mnie??? Proszę o pomoc :))

Iwonalodz napisała : czy możesz napisać czego uzywasz na co dzień z podkładów i kremów ??? a mogę
Moje ulubiobione podkłady które zawsze stoją na półce to :
- lato , zima - Illumination HR - ulubieniec
- zima - Liquid Finish Kanebo
- lato - Gentle light / teint doux lumineux Clinique
- lato - diorskin fluid ale zawsze mieszam przed nałożeniem z płynnym rozświetlaczem bo stosowany sam jest zbyt tępy

Z kremów ? W tej chwili mój zimowy program walki z przesuszeniem wygląda tak :
- rano Weather Everything
- wieczorem cienka warstwa kremu Moisturge Surge Exstra i na to Advanced Stop Signs - wszystko clinique Na razie działa

a czy masz cerę taka samą albo zbliżoną do mojej ???? bardzo zblizoną mieszaną , wrażliwą ale bez skłonności do kruchych naczynek co wcale mi zimą nie pomaga ponieważ zawsze zimą się przesusza - własnie zabija mnie zmiana temeratur i ogrzewanie .

Podkład clinique miałam raz - dla mnie za kryjący i ciężki chociaż daje efekt bardzo gładkiej skóry to prawda , nie gromadzi się w jej załamaniach ale moim zdaniem jest zbyt wyraźny i tworzy maskę Faworytem zdecydowanie jest tu Kanebo na zimę ideał - puszysty , lekki ale działa zdecydowanie i dobrze chroni skórę . Poza tym clinique jest dobry na mróz ale w pomieszczeniu zaczyna się robić przyciężkawy i mam wrażenie że się topi na twarzy . Może wypróbuj Kanebo uważam że zdecydowanie lepiej uzywać cięższego kremu na zimę niż podkładu .

mauricel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując