2015-07-06, 22:40
|
|
BAN stały
|
Dot.: Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;51998135]Co mają jakieś unboxerki wspólnego z grami? Poza tym fakt, że jakiś % się tak zachowuje nie znaczy, że należy oceniać tak ogół. Nie każdy facet to świnia, nie każda blondynka jest głupia, nie każdy gracz to wypryszczony grubas i tak dalej, i tak dalej... Serio muszę to tłumaczyć?[/QUOTE]
A no widzisz. Najpierw piszesz że irytuje Cię fakt, iż
Cytat:
Na facetów mam wrażenie to działa baaaaaaardzo przyciągająco, ale irytuje mnie to, że dla sporej ilości chłopów "kobieta-gracz" to laska grająca prawie goła
|
a potem każesz nie uogólniać? Skoro ta "spora ilość chłopów" opiera swój pogląd na video typu unboxerki, to problem leży gdzieś indziej jednak. Skoro pewna grupa kobiet oferuje jedynie swoje ciało w bikini, to jest i pewna grupa facetów stanowiących grupę docelową. XXI wiek.
Cytat:
Napisane przez Elfir
1. Achaja jest mężczyzną. Owszem, ma cycki i robi za bezpruderyjną prostytutkę. Ale autor nie ma pojęcia o biologii kobiety. Bo takie coś jak zajście w ciążę czy menstruacja kobiet w jego świecie nie dotyczy. Rozmnażają się chyba przez pączkowanie.
2. Cały ciąg błędów logicznych powodujących, że powieść jest dziecinnie niespójna.
Osobiście przebrnęłam przez jeden tom i fragment o Zaanie faktycznie jest najbardziej ciekawy na tle reszty fabuły. Ale i tak odpada przy każdej analizie sensu.
|
1. No może i jest. Choć w książce jest info o bezpłodności Achai oraz o tym, że ma okres i jest wyjątkowo nieznośna. Ale nawet jeśli tego nie zauważyłaś, to przecież fantasy rządzi się swoimi prawami.
2. To mniej więcej tak jak i niektóre pozycje Murakamiego. SIę pisze tysiące stron książki, to się zdarza. No ale.
3. Chyba nie da się wyłapać sensu nie kończąc powieści. Kwestia o wprowadzeniu broni palnej, nieodwracalnych zmianach świata i upadku religii jest jedną z bardziej istotnych. Wg mnie.
Edytowane przez Mad_Max
Czas edycji: 2015-07-06 o 22:43
|
|
|