Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-06, 22:47   #306
201705042038
Konto usunięte

Dot.: Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
"Bo feministki wcisnęły kobietom, że to co męskie jest dobre a to co kobiece złe. Umniejszają wartość tego co jest uważane za kobiece. Złe jest wychowywanie dzieci..." Janusz Korwin Mikke
Ja myślę, że to jest starsze, niż feminizm, chociaż fakt faktem, agresywny feminizm się do tego w pewien sposób przyczynia, to jednak nie wymyślił tego podziału. Ale mogę się mylić, z historii jestem cienka. Myślę, że bycie kobietą i "kobiece" role zawsze były mniej prestiżowe.

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Dobrze jak facet ugotuje, uprasuje, upierze, dzieckiem się zajmie. A w ogóle to się dość często spotykam z takimi stereotypowo-feministycznymi poglądami. Facet to musi zarobić na dom, potrafić ugotować, posprzątać, dzieckiem się zająć a w nocy zainicjować seks i zdominować żonę w 10 pozycjach (bo przecież jest facetem ).
Zarobić też mogę . Ale z resztą się zgadzam :P.

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
A może warto sobie uswiadomić, że to co lączy wszystkie kobiety to bycie kobietą a nie pakować kobiety w jakiekolwiek przegrodki sprzed lat?
Ale czy ja kogoś pakuję w przegrodki? Nie sądzę.

Edytowane przez 201705042038
Czas edycji: 2015-07-06 o 22:48
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując