Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 00:36   #738
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy

Cytat:
Napisane przez Candid Pokaż wiadomość
Czarna kolacja pod chmurką, brzmi romantycznie u mnie to by komary w pakiecie. Były

Zielinka z tym ANA to też nie zbadane wyroki. Po 2 # miałam 1:800 a miesiąc temu ujemne. Więc te parametry też się zmueniają i jak tu diagnozować.

Dzięki dziewczyny za kciuki. Przeraża mnie niska temp. 36,6 taka nie ciążowa.
Czemu jeszcze nie śpisz?[emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Wezmę showera i zaraz zdam relację

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Wstałam dziś po 8, dokładnie było to ok. 8:30 obudził nas telefon Małża, dzwonił gość z tartaku, że przywiezie nam drewno za 2h. Więc szybko wstaliśmy, zaprowadziliśmy auto teściów do mechanika, po drodze zahaczyliśmy o Obi i o moją pracę. Wróciliśmy do domu, wyciągnęłam wszystkie chodniki z klatki schodowej i wyszorowałam je na trawie, potem powiesiłam na trzepaku i wypłukałam Karcherem. Następnie nalałam wody do miski i wykąpałam moją Piesławę i Pieseła teściów, gdybyście widziały radość w ich oczach z powodu kąpieli następnie przyjechał Pan z deskami, krokwami, łatami, kontrłatami i innymi pierdołami, więc za rozładunek wziął się Małż z naszym znajomym, ze zrzucali drzewo z samochodu na podwórko, a ja odchwaszczałam chodnik. Potem układaliśmy całe drewno ze 2 lub 3 godziny, mój mąż nie chciał żebym mu pomagała bo to niezbyt praca dla kobiety, ale ja nie mogłam patrzeć jak sam się męczy dźwigając i nosiłam razem z nim, efekt jest taki, że cała jestem obolała. Potem pojechałam do szpitala do znajomej wizażanki, bo urodziła w sobotę, wracając zajechałam na małe zakupy, przyjechałam do domu i zrobiłam nam kolację, którą zjedliśmy na dworzu na huśtawce, wykąpałam się i nadaje do Was z łóżka
No to taki nudny dzień mam za sobą

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
No to dzisiaj miałaś motorek w d...[emoji6] też wolałabym do pracy isc chyba niz tak zasuwac.Jutro mam nadzieję odpoczynek?[emoji39]

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Soul,Eve a w jakim celu to skrobanko,rysik się robi?
Tak Was czytam i czarna magia te wszystkie procedury.
Dobranoc wszystkim :-*

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora