Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 10:12   #4956
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn
Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Wystarczy, że wprowadzisz zdrowsze jedzenie ( + Milka) i poleci

Czyli wakacyjna przerwa tylko? TŻ jest teraz na miejscu?

Wejdź na wątek Natalki w Klubie, bo coś wymyśliłyśmy Taka nowa mobilizacja
nie, ja już tam nie wrócę, bo miałam prace w MS, a teraz wróciłam do mamusi tak, TŻ jest na miejscu i coś razem będziemy kombinować po wakacjach starczy tej rozłąki

okej, wbijam tam z buta wjeżdżam

a u Ciebie miłość kwitnie? jak mieszkanie razem?

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
nie
za magistra i za fajki
zakochańce
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
nieznajomym wstęp wzbroniony

za fajki nie wracaj do tego! to g.ó.w.n.o śmierdzące i trujące za obronę za żarcie bo niedługo 70 kg zobaczysz i będziesz kuleczką o siwych włosach

nie widziałam byś pisała fajne doświadczenie z dzieciakami?
dziękuję co u Ciebie?

już mam taką wizję, że staję na wadze, a tam nagle jeeeb 65

o pracy pisałam chyba w klubie, albo na fejsie. bo jeszcze pamiętam, że się dziwiłam jakie mam wymyślne imiona w klasach i że trzymałyście kciuki za rozmowę kwalifikacyjną doświadczenie hmm jak dla mnie to za mało nauki angielskiego, a za dużo nauki dyscypliny i organizacji lekcji. bo to dzieciaczki małe były, więc trzeba było je ujarzmić. także nauczanie początkowych mnie nie kręci jedne klasy były fajniejsze, inne mniej, ale miło będę wspominać mimo wszystko

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;51995492]Nie pisałam Wam, ale się zmotywowałam znowu do baniek chińskich i tak sobie mykam uda co dwa dni [/QUOTE]

pomaga?

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora