2003-11-17, 16:26
|
|
Zakorzenienie
|
Re: Jaki podkład na zimę dla mnie??? Proszę o pomoc :)) Agusia pomóż mi też, proszę :))
Ja się chyba zastrzelę mam juz kilka typów z tych co mówicie, ale przecież nie kupię kilku na raz, a biorąc pod uwagę Sephorowskie panie nie mam szans na próbki no i co ja mam zrobić ???? może jeszcze poproszę Was to żeby sprecyzować, który podkład z w/w albo innych nie podkresla porów i buzia się po nim zbytnio nie świeci oczywiście wszystkie cechy w/w o których mówiłam wciąż ten podkład posiadać musi będę baaaardzo wdzięczna, bo widzę że błyszczyki za bardzo mi się wpasowują i nie myślę w ogóle o podkładach 
Mauricel cosik z KW wydaje mi się, że zarówno po HR jak i po Kanebo bedę się swiecić, np. na czole a wcale nie bedzie dobrze krył ???? czy się mylę, bo patrzę tylko na oceny w KW... nie chodzi mi tu oczywiście o efekt maski tylko dobre, nie sztuczne, krycie 
Lubię Clinique kremy, więc może podkłady tez będą mi służyć ??? No i znowu jestem w kropce 
Jeszcze raz dziękuję za pomoc i proszę o jeszcze 
|
|
|