2015-07-07, 11:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Cytat:
Napisane przez elcia88
o tym już nawet nie wspominam a zwłaszcza ze mam wielkie okno które cały dzień jest w słońcu
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------
npo fajnie, bedzie sie działo jak na świeta sie bedziemy zjeżdzać z całą tą dzieciarnią  ale teraz b0je sie od kogoś coś brac, bo ktos coś odda to zaraz sam zaciaża 
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------
bo my mamy taką małą komunę[emoji14]:. mamy duzy dom z 3 kondygnacjami, z oddzielnymi wejsciami. każdy ma takie M3. i na samym dole mieszkają teście, my na środku a oni-zn szwagier na górze. wiem ze wiele osób w zyciu by tak nie chciało ale u nas narazie zyjemy bezkonfliktowo i pomagamay sobie wzajemnie. np własnie nie ma problemu jak trzeba z dzieckiem zostać, bo szwagier ma juz jedno.
|
Ja to bym i tak nie umiała, ale może to też kwestia osób. Z moją mamą miałabym ciągle u siebie młodszych braci moich, z teściową - teściową, a ze szwagierką jakbym blisko mieszkała to nerwica murowana. Ja to jestem dzikus i najbardziej lubię sama na zadupiu [emoji1]
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea
Basen to najlepszy wynalazek ludzkości [emoji39]
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
Taaa, dawno w tym wynalazku nie siedziałam... Ale niech no ja tylko urodzę i odwiedzimy dziadków, zostawiamy małą i jedziemy na jacuzzi [emoji14]
Cytat:
Napisane przez party_girl7
Ja mam dziś wizytę, ogarniałam Bożene na czuja z lusterkiem i całkiem ok, tylko długo to trwało  a na podrażnienia po goleniu polecam wodę termalną Uriage, dużo mniej podrażnień albo i wcale.
|
Jednorazówką jakbym się goliła to by mi żadna woda nie pomogła, a krew by się lała strumieniami [emoji6]
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
|