Wątek
:
Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
2015-07-07, 10:20
#
780
soul_me
Zakorzenienie
Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Cytat:
Napisane przez
CARLA_23
Noo[emoji6] Wczoraj mnie jeszcze babka rozwalila pytaniem czy może mocz przelac ze słoika do pojemnika do badania a resztę wylać do kosza[emoji15]
Zaznaczam ze sloik litrowy prawie pelen nie wiem ile ona go zbierała[emoji13] Jak już myślę że nic mnie nie zaskoczy to to taka akcja[emoji23]
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------
Hehe to już jest wyższy poziom uzaleznienia[emoji16] Powiedz ze widziałaś we śnie jeszcze treść naszych postów to zacznę się do Ciebie modlić[emoji23]
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------
Kiedyś zamawialam jeszcze ze Slonika i Melissy.
pomodlić się i tak możesz. Ja jestem bogini łaskawa to Ci spełnię od razu co tam chcesz
tylko koronkę odmow ino raz
Mocz i qpa :roftl: :roftl:
Upewnilam się co do rys na 1 stronie, ona tam jest rzeczywiście na swoim miejscu
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------
Dziękuję za apteki będę sprawdzać
Ying ze świeższej krwi na pewno wyjdą lepsze badania
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------
Wuncek super, to teraz przytulasy i czekamy
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------
Czarna nie chciałabyś do mnie wpaść papierków poukładać?
nienawidzę po prostu i mam burdel na kółkach 😲
Oferuję w zamian dobre jedzonko z niskim IG
Remontu nie zazdroszczę, my też we wrześniu będziemy się tulac
Znajdź więcej postów soul_me