2015-07-07, 10:21
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miły prosty i wesoły wątek mamusiowy!
Cytat:
Napisane przez Screaming Whispers
No dobra rozumiem, w szoku był bo w zeszłym miesiącu prawie brzucha nie miałam. Kiedyś w końcu musiał się pojawić.
Może oczekiwał, że zamiast brzucha mi garb na plecach urośnie?
Jeszcze żebym faktycznie jakoś super ekstra utyla a tu tylko 5 na plusie w 29 tyg. To chyba nie jest dużo pfffff
Gesendet von meinem SM-T110 mit Tapatalk
|
5 kg?!?! ja mam 15 kg do przodu i jak ktos mnie spotka to pyta czy juz zaraz termin? a ja ze dopiero na koniec wrzesnia
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------
Cytat:
Mój bajtel pewnie po tatku będzie duży. W sumie ja też do małych nie należałam. Zobaczymy.
W ogóle co myślisz o wiaderku do kąpieli? Zastanawiam się czy nie kupić zamiast wanienki.
|
moj raczej bedzie duzy,
a co do wiaderka to tez sie nie spotkałam ale chyba wanienka dłuzej ci posłuzy
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------
Cytat:
Napisane przez leatitia1985
Hej Dziewczyny! Od razu przepraszam jesli cos nawywijam, pisze z tel i slabo umiem sie jeszcze poruszac po forum ;-) Mozna do Was dolaczyc?
.
|
zapraszamy napisz coś o sobie
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------
Cytat:
Właśnie oglądałam je w sklepie i niby na metce jest od 0 do 12 miesięcy. Nie było niby duże ani małe, no ale taki 12 miesięczny bobas to chyba by tam nie wszedł o_O
W sumie do kiedy malucha myje się w wanience? Od kiedy można już w wannie?
W germanii wiadro 18 euro kosztuje. Wanienka od 17 do nawet 50 hmmm
|
w wanience mozna kapac do poki sie miesci i nie rozchlapuje całej wodyy a w wannie jak juz stabilnie siedxi i warto zainwestowac w podkładkę antyposlizgowa
|
|
|