2015-07-07, 10:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4
Witam się Dziś piekna pogoda Cieplutko,ale delikatny wiaterek. Jest cudnie.
Miałam sen.. Śniła mi się jakaś przepiękna piosenka na pierwszy taniec, pamiętam że sciągnęłam ją na komputer, ale za nic nie mogę sobie dziś przypomnieć co to była za piosenka 
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------
Cytat:
Napisane przez kimiriko89
Zgadzam się - paskudne zachowanie. Niepoważne i tyle. Ja wiem, że mężczyźni do niektórych spraw podchodzą lekko - ale to dla mnie przesada. 
|
No dokładnie. Mój facet mnie strasznie irytuje,bo wlasnie do niektorych spraw podchodzi zbyt lekko. Nawet jeśli chodzi o wesele i sprawy dekoracji czy pierwszego tańca. Ale to moim zdaniem błahe sprawy, skoro zdaje się całkowicie na mnie ale jesli do zaręczyn i samych zaslubin tak by podchodził to chyba kazałabym mu się głęboko nad sobą zastanowić i nad tym czego naprawdę chce.
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------
Cytat:
Napisane przez motylek825
Hej wybaczcie nie jestem w temacie  urlop rządzi sie swoimi prawami  umowa z salą podpisana, wzięli 1000zl zaliczki. Jutro jedziemy podpisać umowę z zespołem  nie wierze, ze to sie dzieje  Jestem taka szczęśliwa 
|
Gratuluję Ja muszę umówić się w tym tygodniu z zespołem bo mi ktoś zaklepie termin, a wtedy będę wściekła.
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
Cytat:
Napisane przez nniee
A ja dziś dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę o pracę. Tak się ucieszyłam, że szok, bo praca w zawodzie i w ogóle. Ale szybko musiałam spaść na ziemie, bo się okazało, że na tym stanowisku jest duża rotacja (dyrektor wyjątkowo uwziął się na tę część personelu i po prostu ludzie siadają psychicznie). Jest mi trochę szkoda...
|
Nie myśl tak! Nie można uogólniać. O sklepie w którym pracowałam nasłuchałam się złych opinii. Że duży nacisk na wyniki, że duże rotację, że psychicznie się siada. I co? Wszystko było do zniesienia Nacisk na wyniki był,ale tragedii nie było. Gorzej o nie obrywała kierowniczka 
Więc nie zakładaj najgorszego, spróbuj.
|
|
|