Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 10:38   #783
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy

Cytat:
Napisane przez soul_me Pokaż wiadomość
pomodlić się i tak możesz. Ja jestem bogini łaskawa to Ci spełnię od razu co tam chcesz tylko koronkę odmow ino raz

Mocz i qpa :roftl: :roftl:
Upewnilam się co do rys na 1 stronie, ona tam jest rzeczywiście na swoim miejscu

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Dziękuję za apteki będę sprawdzać

Ying ze świeższej krwi na pewno wyjdą lepsze badania

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Wuncek super, to teraz przytulasy i czekamy

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Czarna nie chciałabyś do mnie wpaść papierków poukładać? nienawidzę po prostu i mam burdel na kółkach 😲
Oferuję w zamian dobre jedzonko z niskim IG
Remontu nie zazdroszczę, my też we wrześniu będziemy się tulac
Jesteś pewna ze odrazu? No to uwaga zaczynam modly[emoji16]

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Soul już lecę

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
To po drodze jeszcze do mnie wpadnij nie cierpię porządków w dokumentach robić.Mój B zawsze się dziwi jak to jest, że w pracy jestem pedantka a w domu bałaganiara[emoji23] Może odreagowac muszę[emoji780] [emoji13]

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Czarowniczko basen Tobie służy? Nic się z brzuszkiem nie dzieje?

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora