Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 11:49   #2348
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Dobra... zakupiłam przed chwilą olejek migdałowy i wit D w płynie. Od dzisiaj zaczynam masaż krocza. Nie chce mi sie jak cholera...ale jeśli to ma dac mi chociaż 50% na porób bez nacięcia to chyba spróbuję no i muszę czesciej ćwiczyć Kegla bo poki co robie to tylko czasami jak mi się przypomni.
A os którego tc można wykonywać?
Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Ja się naczytałam np tego typu instrukcji:

Instrukcja: jak wykonywać masaż krocza?
rozluźnij mięśnie
niewielką ilość olejku ogrzej w dłoniach i nanieś na okolicę wejścia do pochwy i na wargi sromowe
wokół pochwy i wewnątrz niej (do głębokości 2 cm) wykonuj palcem okrężne ruchy zgodnie z kierunkiem ruchu wskazówek zegara (od 3 do 9)
włóż opuszkę palca do pochwy i uciskaj jej dolny brzeg w kierunku odbytu aż poczujesz pieczenie
gdy pieczenie minie, ponownie rozpocznij masaż krocza
Możesz też "podszczypywać" tkanki pochwy dookoła ujścia i w jej głębi. Po kilku dniach wykonywania masażu możesz dołączyć drugi palec, a potem kolejne, by z czasem dojść do masażu czterema palcami, co sprawi, że krocze będzie w stanie rozciągnąć się do aż 2/3 obwodu główki dziecka.

Niewykluczone, ze moze to sprawiac przyjemnosc jak przy masturbacji. Najwyżej, bede laczyc przyjemne z pozytecznym
Brzmi średnio przyjemnie mimo wszystko [emoji2]

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora