Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 11:52   #588
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez nekofood Pokaż wiadomość
Zmiana planów - jednak będą foty. I zastanawiam się czy sprawdziłiby się te naklejki na jasnej szarości.

Tylko że w moim R ciągle te burżuje są rozgrabione.

Jaki idealny gradient!

Nos mi się zagoił, to znowu coś gardło zaczyna pobolewać. Jak nie urok to sraczka.
git majonez no w sumie może być ciekawie

a widzisz, ja już chwilę nie patrzyłam, wtedy jeszcze były, ale to było jeszcze przed promowaniem tej serii to może dlatego...

lubię gradienty

o masz, ja też zasmarkana ze 4 dni chodziłam, ale przeszło nawet łagodnie, zdrówka!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Boję się tego fioletowego shimmeru trochę (myślałam, że to shimmer, a nie taka perłowata poświata) w sumie, ale czytałam że go nie widać. Boję się, żę zdubluję Frosting z różnicą tylko w fioletowym shimmerze w środku Frosting to minimum 3 warstwy, gdzie niegdzie 4.

CUDOWNE
nie mam pewności jaki on jest, ale jeśli taki jak w Sweet Dreams to dla mnie to nie jest perłowe coś, a bardzo drobny shimmer dajacy "glow" taką poświatę no... czy taki niewidoczny... wiesz jak to jest, dla niektórych jak nie ma grubego glitteru to niewidoczny wg mnie wizualnie na pewno będzie wyglądał "mokrzej" od zwyklego kremu. Po zdjęciach wydaje mi się, że kolor bazy jest trochę inny niż w Frostingu. Ale to takie moje gdybania, ani nie odradzam, ani nie namawiam, jak kupisz to ciekawa jestem wrażeń
no dla mnie Frosting to też 3 warstwy, wygląda dużo lepiej niż po 2, a właśnie w wielu recenzjach było że 2, więc już to jest przykład jak można to traktować.

dzięki

Cytat:
Napisane przez Trelek Pokaż wiadomość
łaaaaał - genialne!

Cytat:
Napisane przez Loyd Pokaż wiadomość
Moje bezkształtne( jeszcze) kulaski
ładne są płytka zabójcza to wiadome masz przyrośniętą dość na prosto dlatego musisz troszkę więcej zapuścić, żeby czubek nadać, bo nie masz gdzie boczków piłować

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora