Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 11:58   #2354
owieczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

Tak, w odwecie.
Poprosiłam o usunięcie, jak tego nie zrobi to zgłoszę, bo bzdury jakich mało. [emoji35]
Jak komentarz w odwecie to allegro na pewno będzie po waszej stronie. Co za chamy zresztą...

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Hehe dobrze wiedziec ze nie jestem sama nasze Ignasie to chyba beda duze chłopy 😊
Nooo tak się szykuje może klątwa imienia haha

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Hehe, to jak u mnie
Mój mąż ma dwie siostry i obie są w ciąży z czego jedna ma termin tak jak ja

I kurcze też się zastanawiałam. One obie mieszkają poza za granicą, w Polsce zostawiły trochę ubranek i jakiś czas temu pytałam, czy mogę sobie coś powybierać. Jedna spodziewa się chłopca a druga jeszcze wtedy nie była w ciąży więc się zgodziły. No a teraz się okazuje, że ta druga też spodziewa się dziewczynki, i teraz nie wiem, czy oddać jej te ubranka... z jednej strony pozwoliła mi się "częstować", a z drugiej czemu ona ma kupować skoro miała już po starszej córce... mam dylemat. Nie chcę jej wprowadzać w niezręczność w żaden sposób..
Ja bym zapytała wprost. Żebyś potem 10 lat później nie usłyszała czegoś miłego na swój temat...

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś wizytę, ogarniałam Bożene na czuja z lusterkiem i całkiem ok, tylko długo to trwało a na podrażnienia po goleniu polecam wodę termalną Uriage, dużo mniej podrażnień albo i wcale.
Oooo uwielbiam tą wodę ale nie pomyślałam żeby się tam psiknąć a to w sumie ma sens. Na poród na pewno tą wodę wezmę.