Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 12:04   #1884
wroniasta
Raczkowanie

GG do wroniasta
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIII

Cytat:
Napisane przez Wycieczkomaniak Pokaż wiadomość
Jejku, tak siedzę i myślę nad starymi zdjęciami, jeszcze troszkę takich mam, kiedy słodkim berbeciem byłam.... Nie kojarzę, żeby tam były jakieś żniwa, ale chyba nabrałam ochoty na ich odgrzebanie dzisiaj i pooglądanie z moimi dziećmi Pośmieją się z własnej mamci . Żadnych tradycyjnych zajęć pewnie nie znajdę, bo kto kiedyś biegał z aparatem w żniwa albo na wykopkach Ale gdzieś powinno być zdjęcie mojej starszej, jak na kwaterze agroturystycznej gospodyni uczyła ją świeczki z wosku pszczelego wylepiać....

Świetnie pamiętam klisze.... Ja się wściekałam, że tak mało zdjęć wchodzi na jedną Moje życie (i portfel) uratował Cannon kupiony z 10 lat temu, albumów też nie mam gdzie trzymać sprzed jego zakupu. Nie zliczę aktualnie ilości zdjęć na płytkach i dyskach, bo u mnie wszelkie maniactwa są na bogato - tych samych ujęć tej samej góry mam pewnie dziesiątki, ale każde ważne, bo inne naświetlenie, etc

Znalazłam ogórki kiszone na lapku
Dopiero po dłuższej chwili zorientowałam się,że masz na myśli zdjęcie
wroniasta jest offline Zgłoś do moderatora