Hej! W KOŃCU
Mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście i mogę się dalej tu udzielać

My znowu witamy się po długiej nieobecności. Nie miałam nawet czasu, żeby usiąść (oprócz karmienia), o zaglądaniu na kompa nie wspomnę, czytałam Was na tel w czasie nocnych karmień, ale nie mogłam pisać, w ogóle nie było ikonki odpowiedzi

chyba coś wizaż zmienił w mobilnym forum.
My już po chrzcinach

Zamieszania było dużo, bo jednak zmieniliśmy plany i robiliśmy w domu. Więc od zeszłego czwartku do niedzieli zapierdziel taki, że nie wiadomo było, gdzie ręce włożyć... Ale na szczęście już mamy to za sobą
Franek ma idealne wyczucie czasu

bo całą mszę przespał i obudził się dokładnie na wyjściu z kościoła

a w domu był też grzeczny, dużo ludzi było i zamieszania, a on cichutko siedział i wszystkich obserwował i sobie rozmawiał
Widziałam, że pisałyście coś o
emolientach. Mi położna powiedziała (bo Fran też ma strasznie suchą skórę, podobno u przenoszonych dzieci to normalne), żeby nie kupować emolientów, bo szkoda kasy, tylko samą parafinę i wlewać kilka kropel do kąpieli. I tak robimy i jest ok

ma ładną skórkę teraz, chociaż bardzo wrażliwą.
Fistaszek pytałaś o bluzki na spacer. Ja zazwyczaj zakładam zwykłe t-shirty, albo mam kilka takich tunik z guziczkami. Jest na pewno wygodniej
Lily na mojego męża ciężko trafić jakąkolwiek koszule, ale widziałam fajne promocje w Wólczance i Próchnik też coś ma.
Ola mi się tylko w tej sukience nie podobają te tasiemki u dołu, wyglądają średnio. Ale to Tobie ma się podobać, a nie mi
Dorka Kuba też nie miał odczynu po szczepionce, Franko ma.
Agnes my też powiedzieliśmy, że więcej takich wielkich imprez w domu za cholere nie bedziemy robić... Niby catering przywiózł cały obiad, ale ciasta, kolacja, napoje, ciągłe latanie i dolewanie, dokładanie, zbieranie, zmywanie, dwa dni szorowania domu, ustawianie stołów itd itd itd...never ending story

następnym razem wolę trzy razy więcej wydać na restauracje niż się zaharowywać jak osioł ;/ tym bardziej, że Fran praktycznie wcale w nocy nie śpi ;/
Kasienka super, że u Ciebie tak pozytywnie
Iluzja ja kupiłam te skarpetki, ale się boję, że bedzie mi się babrało kilka tyg ;/ a za 2 tyg na wakacje jedziemy i nie wiem czy ryzykować, czy lepiej odpuścić i po wakacjach zrobić
szaramyszka i scotasia dużo zdrówka
Rusia super waga Leosia
a my dziś mamy 3 rocznicę ślubu... jak ten czas leci