|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Cytat:
Napisane przez agu23gda
Iza no extra wyglądasz! Taki patyk i bez kitu jak arbuz zamiast brzuszka  porównaj to swoje zdjęcie do tego mojego co wrzucałam wtedy na fb też bokiem. Przy Tobie wyglądam jak waleń
Owieczka w faktach mówili o tym ZZO w kazdym szpitalu na zyczenie od lipca. Czy tobie coś o tym wiadomo jaki stosunek do tego ma Zaspa??
|
haha ja im nie wierzę. u nas jest zzo ale jakoś jak się komentarze w neciepoczyta i popyta lasek w realu to oni ZAWSZE znajdą jakieś ale by ci jego nie dać. najczęstsze gadki są takie:
- już za późno na podanie zzo
- akurat nie ma anastezjologa
i uj
ja akurat póki co chcę uniknąć zzo/cc bo panicznie się boję nacinania bebechów i powikłąń po nich a jeszce bardziej od wszystkiego BOJĘ SIĘ wkłócia w kręgosup 
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
Cytat:
Napisane przez aakkzzii
|
czytałam niedawno o tej metodzie włąsnie by przy odsmoczaniu dzieciaka obcinac każdego dnia po kawalusiu smoczka 
Mojego kuzyna babcia jak oduczała ciumkania przyjaciela to posypywała smoczek solą i pieprzeem! pomogło haha
A ja pamiętam nawet dzień w którym ja rozstałam sie ze smoczkiem.
Od zawsze kochałam zwierzątka a pod balkonem często urzedowały osiedlowe koty. akurat była wiosna,małe kociaki z matkami się wylegiwały i moja babcia zaproponowała bym rzuciłą tym malutkim,miauczącym kotkom smoczek bo ja już jesstem duża i go nie potrzebuje a te maluszki jaknajbardziej. ze łzami w oczach ale odważyłam się i rzuciłąm smoka kotom na...pożarcie
Edytowane przez oczarowana
Czas edycji: 2015-07-07 o 12:56
|