Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 13:14   #592
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Loyd Pokaż wiadomość
to ma ogromny wplyw. Ja jak spbie popuszcze i nawcinam sie fast foodow( bo na nie mam wieksze parcie niz na slodycze) to twarz wysypana, a ja sunę/ tocze się bo jest mi ciężko, czuje się niefajnie... Dlatego jedyna rzecz ktora jem no limit to owoce. Musze się niestety pilnować... Zazdroszcze wysokim dziewczynom i takim ktore nie musza sie przejmowac tym co jedza.

kiedy u nas upaly to 1000 km na polnoc od mła spadł solidny ŚNIEG , http://www.liveleak.com/view?i=95e_1436112069

po fast foodach i ostrym żarciu też mam problemy z cerą... a kocham ostre następnym razem nasypię sobie żyletek do sernika i będę miała swoje ostre żarcie

ojaaa, ale bym się wytarzała

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
meeow ja to mam takie słodyczowe napady teraz 2 tygodnie nie ruszałam słodyczy, a tu @ na horyzoncie i od wczoraj ciągnie mnie do czekolady i innych dobroci Chociaż tyle, że nie mam po nich wysypu ale TŻ okrpny wystarczy, że sobie pozwoli na więcej słodyczy czy fast foodów i drugiego dnia go obsypuje.

mnie chyba ostatnia choroba jakoś odciągnęła od słodyczy, no i ten upał... odechciewa mi się czekolady, bo wszystko się tak lepi, topi, klei wolę lody i sorbety w tym czasie

Cytat:
Napisane przez Trelek Pokaż wiadomość
Fajne połączenie!
Nie znoszę teksturowych/piaskowych lakierów ale w takim połączeniu mam ochotę sprobować!

Właśnie dzisiaj mi przemknęło przez głowę czy taki upał ma wpływ na zachowanie się lakieru podczas robienia mani.
Dzisiaj też malowałam i lakier z którym wcześniej nie miałam problemów wybitnie nie chciał współpracować....
Też kremowy neonek
dziękuję
ja w tym roku polubiłam piaski, a w połączeniu z błyszczącymi lakierami podobają mi się jeszcze bardziej

zdecydowanie ma... top zbąblował mi jak nigdy

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Faktycznie się zmówiłyście Bardzo interesująco to wyszło!

dziękuję

Cytat:
Napisane przez Loyd Pokaż wiadomość
Moje bezkształtne( jeszcze) kulaski

jeszcze trochę przed Tobą, ale zapowiadają się super

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Bry
To na początek wrzutka - Fiji, ciężki ale cudny. Ja mam tą amerykańską wersję ( kupowałam razem z jabłuszkiem) o większej pojemności 15ml i z cieniutkim pędzelkiem. Młodej malowałam nim pazurki na wyjazd, wytrzymał tydzień moczenia w basenach i morzu więc szacun

super ten Fiji w sumie mi się zawsze obie wersje podobały, chociaż z przewagą dla tej jaśniejszej, ale ta równie urocza

meeow jest offline Zgłoś do moderatora