Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 13:23   #2377
agu23gda
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość

to już lepiej usiąsć na globusie wysmarowanym oliwką a na łeb sobie trzy cegły założyć i tak siedzieć dwie godziny dziennie

ja do masaży krocza podeszłam ze dwa razy i kurde nie wiem...albo mam rękę za krótką albo krocze za nisko-ledwo co dosięgam i jeszcze mi bęcol przeszkadza a jak masowałąm to się zdyszałam jak alpinista wspnajacy się na Mount Blanc a krocze bolało i szcypało od pierwszego dotknięcia :/
hahaha globus Ty mnie wykonczysz

Ja dzisiaj robilam 1 raz masaz i tez nie byl przyjemny, ale obiecalam sobie, że wytrwam. Golę nogi i się zasapię to i masaż zrobię dla wlasnego (może) dobra i fakt, troszeczkę szczypało, ale jak przestalam to i szczypanie przeszlo. Licze na to, że będzie coraz lepiej i w koncu dam rade usiasc na globus bez cegieł na łbie

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość

to już lepiej usiąsć na globusie wysmarowanym oliwką a na łeb sobie trzy cegły założyć i tak siedzieć dwie godziny dziennie

ja do masaży krocza podeszłam ze dwa razy i kurde nie wiem...albo mam rękę za krótką albo krocze za nisko-ledwo co dosięgam i jeszcze mi bęcol przeszkadza a jak masowałąm to się zdyszałam jak alpinista wspnajacy się na Mount Blanc a krocze bolało i szcypało od pierwszego dotknięcia :/

aaa a skoro masz za krótkie łapcie to zapytaj TŻ czy Ci pomoże... na bank nie odmówi haha . Jakbym zaproponowała to mojemu TŻ to zanim skończyłabym zdanie to on już by mnie tam smarował olejkiem
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora