Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 12:35   #2654
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez Vemka Pokaż wiadomość
Mówisz poważnie? Oczywiście zrobisz co zechcesz, ale przecież Twoje usta są proporcjonalne w stosunku do całej twarzy, ani za małe, ani za duże, po prostu normalne. Jeśli ktoś rzeczywiście ma małe usta i z tego tytułu dręczy go jakiś kompleks bądź górna/dolna warga są widocznie różne od siebie wielkością to taka korekta faktycznie może ewentualną dysproporcje wyrównać. Ale ładować sobie coś w usta, które wyglądają dobrze, albo na chama zmieniać ich kształt...takie zabawy często gęsto kończą się karykaturalnym efektem. No ale każdy robi co uważa.
Mówię zupełnie poważnie. Patrząc na mnie bokiem moja górna warga wystaje(do przodu) bardziej niż dolna, ale to nie najwiekszy problem. Najbardziej nienawidzę moich masakrycznie opadających kącików w dół. Gdy nie mówię, jestem poważna, to wyglądam jak seryjny morderca albo osoba wybitnie niemiła i wiecznie niezadowolona. Kilka osób które widywały mnie na mieście i po jakimś czasie poznały, zawsze mówiły że wyglądam na wredną i niezadowoloną bestię. Oczywiście nie napompuję sobie glonojada, bo to ostatnie czego chcę i nie ostrzyknę konturu.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora