2015-07-07, 12:44
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miły prosty i wesoły wątek mamusiowy!
Cytat:
Napisane przez karola12b4
Elcia a niestety czeka was takie badanko
Ale dziwi mnie to bo jak byla na porodowce to babeczki co mialy naturalny porod to lewatywy nie mialy a ja przy cc mialam. To pow wam ze przy naturalnym lepiej miec bo nie dosc ze tz jest z toba to takie krepujace jak przy porodzie pocisnie cie na konkrety 
|
Przy porodzie sn nie ma teraz obowiązku lewatywy ale w sumie jakby mi daky wcześniej coś na przeczyszczenie to chyba bym wolała być wyprozniona niż popuscic coś przy parciu. A do cc może jest to konieczne bo nie masz czucia od pasa w dol
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------
Cytat:
Napisane przez BlueEyes88
no wlasnie ja tez nie mialam.. nie wiem czemu.. ale to i dobrze.. fakt nie powiem przy porodzie jak byly skurcze parte to niestety coś wyszło ale nikogo to nie dziwiło
Elcia- ja tez jak sie patrze w lustro to brak mi sił.. tez piersi mi opadły ciężkie są juz pewno pełne mleka , tyłek urósł jedyny plus że nie mam rostępów dużo  a mąż sie ze mnie nabija nieraz mówi " beczka idzie " albo " mleczarnia.." czasem mnie to drazni ale wiem ze on to robi bo lubi mnie nerwować to jego hobby chyba 
|
Ja rozstepy mam narazie tylko na dole piersi. A dla mojego męża jestem CZOLG
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------
Cytat:
Napisane przez karola12b4
No oby tak bylo ze to strace bo katastrofa jakas bd
Czemu to kobiety maja najgorzej? Rozstepy, porod, dodatkowe kilogramy itp 
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------
Pow mi bo mam takie pytanie. Gdzie ja kupie ta mate antyposlizgowa? Bo potrzebowalabym pod prysznic bo wanny niestety nie mamy. A maly mi sie slizga po calym brodziku, a na wakacje bd jechac we wrzesniu to tez bym potrzebowala 
|
Chyba w każdym.markecie większym na dziale z akcesoriami lazienkowymi
|
|
|