2015-07-07, 13:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna nadeszła, lato tuż tuż, będziemy miały dzidziusia i to już! - cz.XIV
Gryzia ja też nie wiem co to za ból 
Jeny ja żadnego serialu nie oglądam. Nawet jak włączę jakiś film wieczorem, to po 30-40 min ktoś mi przerywa i koniec oglądania.
U nas było dosyć huczne wesele i gdyby nie fakt, że wyprawiali nam je rodzice, to raczej sama bym takiego nie zrobiła. U nas było 125 osób, 7 lat temu i wyszło około 45 tys zł za całość.
Sonia pochwalisz się kreacją ?
U mnie to już drugie dziecko, więc wiem co mnie czeka po porodzie, ale mimo wszystko i tak nie moge się doczekać rozwiązania, bo ta "niepełnosprawność" mnie już wykańcza. Nawet butów sama nie mogę założyć i mam taki spadek formy, że nawet leżeniem jestem wykończona. Nie mam na nic siły dosłownie na nic. Po porodzie też wcale nie będzie lepiej, a nawet gorzej, bo dojdzie wieczne zmęczenie, niewyspanie . Dobrze, że chociaż mąż będzie przez pierwsze 3-4 tyg to chociaż synkiem się zajmie.
Mariolka a Ty jak w te upały dajesz radę w szpitalu ?
Magi a Wasi rodzice nie zabierają Darka np na weekend żebyście mogli troszkę odpocząć ?
Zazdroszczę takim ludziom, którym dziadkowie biorą wnuki do siebie tak bezinteresownie, a rodzice mogą odetchnąć .
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------
Paluszkowa no z 4 dzieci to będziesz miała wesoło A jak z pracą?
|
|
|