Cześć dziewczyny!
Też ostatnio zaginęłam w akcji, ale podobnie jak u Wielu z Was brakowało czasu i weny.
Koziemleko, Stefan- serdeczne gratulacje!!!
Koziemleko- wyglądałaś ślicznie! A strój Franka to już po prostu szał! Jak z jakiegoś żurnala z modą dziecięcą.
Leatitia1985- witaj!
Kropkaa- mi również imię Hania bardzo się podoba.
Jest obawa, że do piątku już nie zajrzę, więc już teraz życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki
Tygrysku- biedactwo... Mam nadzieję, że ta fala upałów szybko minie i nie będzie Ci już dokuczać.
Agunia- jak się czuje Sławek? Zdecydowaliście się na wyjazd?
Mariola- widzę, że za Wami ciężki okres. Trzymaj się dzielnie!
Frogutka- cieszę się, że dobrze znosisz ciążę

Który to już tydzień? Bosko musi być znów czuć ruszające się maleństwo w brzuszku, zazdroszczę (ale tak pozytywnie

)
U nas wszystko dobrze.
Milka coraz lepiej chodzi. Dalej wygląda jakby wracała nad ranem z imprezy, ale już coraz rzadziej ląduje pupą tudzież inną częścią ciała na ziemi.
Coraz więcej mówi i- cytując tekst z bloga Poli, który strasznie mi się spodobał- "niedobory słownictwa nadrabia dobrymi chęciami i natężeniem decybeli"

W tamtym tygodniu też przechodziła trzydniówkę- już drugi raz- ale na szczęście poza tym jest zdrowa jak ryba.
Zaczynamy ją odzwyczajać od nocniczka, ale na razie jedyny efekt jaki osiągnęliśmy jest taki, że wysadza na nocniczek wszystkie misie i lale i z poważną miną oznajmia nam, że "iś sisi"

Hmmmm... Szkoda, że to nie Emilka sisi...
W ogóle ostatnio jest u nas szał na lale. Moja mama natychmiast obkupiła ją w kilka sztuk i mamy teraz ośmioosobowy lalowy żłobek, a mnie zaskakuje jak Emilka kopiuje na nich to, jak my troszczymy się o nią: karmi je, daje piciu, przytula, a ostatnio nawet wzięła z organizera na łóżeczku wacik, by jednej z nich wytrzeć pupę

Z innych ulubionych zabaw: obowiązkowy o tej porze roku basenik, piaskownica, malowanie kolorową kredą na chodniku (bardzo polecam!), puszczanie baniek mydlanych, podlewanie kwiatków.
Ponieważ nie umiem załączać zdjęć do klubu (jakim ja muszę być technologicznym imbecylem...), wrzucam Wam kilka tutaj