Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staramy się o drugie dziecko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 12:57   #184
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA
Dot.: Staramy się o drugie dziecko

Cytat:
Napisane przez groszekpat Pokaż wiadomość
Miałaś regularne miesiączki? Mi sie okres troche rozregulowal i nie wiem czy nie bede miała problemów ze zajsciem w ciaze

Wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne więc nie miałam normalnych cykli

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez soniaaa987 Pokaż wiadomość
Mnie od 2 dni pobolewa brzuch jakby na miesiączkę, ale planowo mam dostać dopiero za tydzień...zrobiłam wczoraj dwa testy, na jednym wyszły mi 2 kreski, ale jedna bardzo słabo widoczna po czym mój maż pojechał kupić jeszcze jeden, innej firmy i wynik wyszedł negatywny. Co wy o tym myślicie? Na pewno poczekam tydzień i jeszcze raz zrobię test. Kurcze miałam się nie nakręcać, ale to chyba jest silniejsze ode mnie... a bole brzucha jak były tak nadal są.

Myślę że jesteś w ciąży Testy robi się z rana z pierwszego moczu. Mi też w niedziele z rana test wyszedł z słabą drugą kreską, a dzień wcześniej robiłam test w dzień i wyszedł negatywny, w poniedziałek powtórzyłam test jeszcze raz i wyszedł pozytywnie z kreską już ciemniejszą

Ja też odczuwam bóle wszelakiej maści i też mnie to martwi. Ale mąż pociesza mnie że to "Zosia" rośnie