2007-09-04, 22:07
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Napisane przez gizelcia
|
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa
|
Cytat:
Napisane przez kachula27
Emi kochana powodzenia jutro na sprawie
Nikitko fajnie ze zanbieg Ci sie podobal,jak juz skonczysz daj znac jak efekty
A ja mam dzis 25 dc i ostatnio juz pisalam ze kluje mnie w dole brzucha,dzisiaj to tak mocno mnie kluje ze az boli,kurcze czy to objawy zblizajacej sie @ czy tez moze ........ale raczej sie nie nakrecam
Nikiciu Ty dzisiaj ostatnia noc samotnei spedzasz a ja ostatnia noc z Tz bo jutro wyjezdza i nie wie czy czasami dopiero za 2 tyg nie wroci,bosheee jak ja to wytrzymam,tyle czasu
Madziu fajnie ze masz okazje tak odrazu wziac slub koscielny 2mce po cywilnym bo to tak zawsze jest ze odklada sie i odklada az w koncu zostaje sie tylko przy cywilnym
Jaka ja dzisiaj senna jestem a przeciez wstalam dzis o 11 i zawsze moglam po pracy sobie jeszcze dlugo dlugo siedziec na necie a dzis normalnie zasypiam na stojaco i oczy na zapalki
Uciekam do lozeczka bo zaraz zasne i zaryje buzia w klawiature,a jutro znowu do pani dentystki leczyc zabki ide,a niech mi zrobi wszystkie jak najszybciej i bede miala spokoj
|
dziekuje wam dziewczynki ale nie poszło po mojej mysli po mału sie boje ze wszystko na marne ze nic mi sie w zyciu nie uda i ze rodzice zawsze mi beda zycie komplikowac... trudno... 
a pio po całej tej rozmowie powiedział ze mnie zostawia tak bedzie lepiej ze sie usunie z mojego zycia i wszyscy beda szczesliwi, ale ja nie   
ale na szczescie sie rozmyslił ale co wyryczałam to moje...
Cytat:
Napisane przez Ray
mijaela widac mamy podobne rodziny moi tesciowe tez nad super nie sa.... z tesciowa nigdy sie noe dpgadam to dziwny typ tesc juz lepszy, zaprosilam ich na wigilie to tesciowa ma problem bo musi daleko jechac a kto zostanie z jej kotkiem??? jasne ja w 6 mc mam jechac do niej w zime ... niech sie pocaluje
a o slubie nie mowie palcem nie kiwnela pol biedy za to na weselu czula sie jak gosc nie jak rodzic z zadnym z gosci nawet nie porozmawiala i o 2 juz uciekla gdzie moi rodzice do 8 rano gosci bawili chodzili miedzy stolikami itp a ona usiadla i narzekala ze jej zimno i takie tam szkoda mi bylo tylko meza...
wkleja, wam foto moje.. nie wiem czy widac brzuszek ja widze bo zawsze mialam plaski
|
nie przejmuj sie ja mam rodziców i tesciowa do bani szkoda słów..
a brzuszek fajny okraglutki sie juz robi i mama tez sliczna jak to mówia ciaza pasuje kobiecie i promienieje wtedy ty tez promieniejesz
kachula27 trzymam kciuki za fasolke 
kinia2807 trzymam kciuki zeby twój Tż sie szybciej na dzidzie zdecydował i te wstretne tabsy w kosz
a mój pio powiedział mi ze mam isc do apteki po tabsy ale go uswiadomiłam ze gin musi mi recepte przepisac juz sie nie moze doczekac bez gumki ja tez nie  :ro tfl: 
Gizelciu gratuluje mebelków do kuchni juz nie długo bedziesz szalec i z dzidzia wszystko pewnie jest w pozadku pewnie sie przemeczyłas gdzies za bardzo przez to ten brzuszek cie boli bedzie dobrze
|
|
|