Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 14:08   #1044
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!

Cytat:
Napisane przez malinka103 Pokaż wiadomość
Hej u mnie dziś 21tc
Pod opieka mam dziś siostre (7lat) mojego tz
Tak piszecie o tych wrożbach i wynikach ze.juz stracilam nadzieje na dziewczynke i mysle zeby nastawiać sie na chłopca
Miłego dnia
Ja mam nadzieję bo wszystko wskazuje na dziewczynke poza tym ostatnio nie bylo widać płci i mowie jej ze marze o dziewczynce a ona ze moze będzie i ja temu taka nakręcona ale to chyba tak powiedziała bo kompletnie niewiadomo. Potem mówi "nie cos tu jest" ja juz taka mina a ona "nie to od rączki". I cytuje decydująca wizyta to ta następna w sprawie płci. analizuje te słowa na wszystkie strony najbardziej sie boję ze sie pobecze albo z radości albo wręcz przeciwnie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
U mnie dziś dokładnie połowa ciąży - 20t0d A jeszcze niedawno test robiłam!

gratki!

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! ale naskrobałyście!
U nas upały w pełni wczoraj na chwilę trochę się schłodziło, a poza tym to piecze jak szalone. Nawet na spacer nie mogę wyjść bo zaraz zaczynam źle się czuć. stopy mam mega napuchnięte... ledwo mogę włożyć sandałki wczoraj wieczorem tż robił mi okłady z lodu, kochany mój

Piekne macie brzuszki! kurcze rzeczywiście już nam zostało mało czasu! jeszcze kilka wizyt i na porodówkę, ale ten czas leci, pamiętam jak dopiero testowałyśmy, chodziłyśmy na pierwsze wizyty a tu już połowa ciąży. trzeba brać się za wyprawkę

masz rację. Ja w tym miesiącu zaczynam odhaczac z listy. Trzeba sie brać!

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Aasikk: racja dopiero co były pierwsze testy, a tu już połowa za nami 😀 ja czekam na pierwsze pieniążki i zaczynam wyprawkę na całego😎 cieszę się jak głupia

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

ja tez mam miec przypływ gotówki w tym miesiącu wiec poszaleje na maxa

Cytat:
Napisane przez kasiabwwl Pokaż wiadomość
Uff, nadrobiłam
Po pierwsze Amelia16, Gabbi, Char77, Kasiula gratuluję udanych wizyt

U nas w pracy przez weekend wszystkie kwiatki balkonowe uschły. Balkon jest od strony południowej i z pięknych zielonych roślinek został sam suchy wiór.

Też mam z tym problem. Dwa dni temu na papierze pojawiła się krew + ból przy wizycie w toalecie. Chyba muszę wzbogacić swoją dietę w błonnik. Do tego dopytam jutro gina czy coś można stosować do smarowania

Strasznie szybko ten czas leci, muszę się w końcu kopnąć w cztery litery i zacząć jakoś ogarniać sytuację z szykowaniem pokoju dla Zosi i wyprawki dla maleństwa.

Mam do Was pytanie... Ostatnio rzadko kochamy się z TŻ, ale jak już się zabierzemy do roboty to po orgazmie czuję, że bardzo mi twardnieje macica. Trwa to jakąś minutę. To normalne? Pytam bo przy ciąży z Zosią mieliśmy zakaz bzykania więc takich "problemów" nie miałam
Ja to i pol godziny mam śpięta

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora