Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 14:20   #4100
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI

czesc Dziewczynki, ja sie rozpuszczam w pracy - 30stopni a od wczoraj nie mam glosu tzn taki jakbym przechodzuila mutacje, dotego kaszel meczacy

Rena u mnie tez Tosia sie zachlystywala mlekiem, teraz tez sie zdarza a to napojem a to piciem-jesli nie pomaga poklepanie po pleckach to przez kolano i glowa w dol - to sa trudne chwile.....

Berbie - Krzys cudny - i widac pogoda dopisala, mam nadzieje ze u nas tez taka bedzie jak bedziemy nad morzem . Jak w pracy? na ile godzin bedzieszz chodzic? kto zostal z Krzysiem?

Paniczka pokaz Olusie , chcialam kupic rowerek Puky uzywany ale widze ze tez ma ladna cene narazie Toska smiga na hulajnodze, i osiaga takie predkosci ze szok

Gryzia prawdopodobnie wszystko sie rozciaga - gniazdko, ale jak Cie nie pokoi to moze warto na IP pojechac - albo poprostu polezec/odpoczac....

Zeberka a na jaka kwatere jedziecie (jak sie nazywa) ? A Kasia juz duza sliczna dziewczynka

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora