2015-07-07, 14:28
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Cytat:
Napisane przez peachella
zaczęłam 23 tc a dokładnie 22 + 1 dzisiaj jest i powiem Wam, ze córka i się rozszalała ostatnio. Czasem kopie tak, ze aż się wystraszę, bo z zaskoczenia  ruchy są już mocno widocznie ale jedynie po prawej stronie pępka, pewnie tam na nogi.
|
mnie nasza córa też potrafi wystraszyć kopniakiem super uczucie!
Cytat:
Napisane przez Soul89
A słyszałyście, że teraz w każdym szpitalu będzie można otrzymać znieczulenie zo ? Wydaje mi się, że to dobra wiadomość, ciekawe czy lekarze będą tacy chętni
|
Byłoby super! mam nadzieję, że w moim szpitalu nie będą robić problemów ze znieczuleniem 
Cytat:
Napisane przez peachella
Właśnie czytałam, że należy się bezpłatnie każdej rodzącej. I uważam, że odmowa jest bezprawna, tym bardziej, ze NFZ dopłaca kolejne 400 zł szpitalowi. Mam nadzieję, że będzie to funkcjonować w końcu mamy XXI wiek a nie średniowiecze i powinno być to oczywiste. Ja w każdym razie zamierzam skorzystać jeżeli będzie potrzeba, po co się męczyć....
Co myślicie o stosowaniu olejku rycynowego na rzęsy? Potrzebuje czegoś co doprowadzi moje do ładu bo normalnie są tragiczne 
|
ja kiedyś stosowałam, ale był dla mnie "za ciężki" puchły mi powieki, do oczu dostawał się olejek - to nie dla mnie. nakładałam i szczoteczką od tuszu na same rzęsy i palcem wsmarowywałam w powiekę i rzęsy. Opuchnięte oczy skutecznie mnie zraziły do tego.
Ale bardzo poleca odżwykę FEG - mi przed ślubem zrobiła taką robotę, że kępki rzęs które miała przyklejane były krótsze od moih naturalnych. Dobra też była odżywka long4lashes.
Cytat:
Napisane przez tylkokasia
Dziewczyny ile macie na plusie kg?
Bo ja myślałam że ze 4 a tu prawie 6kg :O (23tc)
|
ja mam +7 kg....
Cytat:
Napisane przez lexie42
My już po połówkowym. Mamy zdrową CÓRECZKĘ  jestem przeszczęśliwa  mąż troszkę zawiedziony, że nie będzie miał z kim w piłę grać, bo nastawialiśmy się na chłopca. A tu proszę  mała ładnie rośnie, dała się zbadać, aż lekarka była zdziwiona że tak bez problemów wszystko pomierzyła i obejrzała. Waży niecałe 400g. Przykrywała sobie rączkami główkę, albo łapała się za stópkę 
|

|
|