Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 14:28   #1050
Aasikk
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!

Cytat:
Napisane przez peachella Pokaż wiadomość
zaczęłam 23 tc a dokładnie 22 + 1 dzisiaj jest i powiem Wam, ze córka i się rozszalała ostatnio. Czasem kopie tak, ze aż się wystraszę, bo z zaskoczenia ruchy są już mocno widocznie ale jedynie po prawej stronie pępka, pewnie tam na nogi.
mnie nasza córa też potrafi wystraszyć kopniakiem super uczucie!

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
A słyszałyście, że teraz w każdym szpitalu będzie można otrzymać znieczulenie zo ? Wydaje mi się, że to dobra wiadomość, ciekawe czy lekarze będą tacy chętni
Byłoby super! mam nadzieję, że w moim szpitalu nie będą robić problemów ze znieczuleniem
Cytat:
Napisane przez peachella Pokaż wiadomość
Właśnie czytałam, że należy się bezpłatnie każdej rodzącej. I uważam, że odmowa jest bezprawna, tym bardziej, ze NFZ dopłaca kolejne 400 zł szpitalowi. Mam nadzieję, że będzie to funkcjonować w końcu mamy XXI wiek a nie średniowiecze i powinno być to oczywiste. Ja w każdym razie zamierzam skorzystać jeżeli będzie potrzeba, po co się męczyć....

Co myślicie o stosowaniu olejku rycynowego na rzęsy? Potrzebuje czegoś co doprowadzi moje do ładu bo normalnie są tragiczne
ja kiedyś stosowałam, ale był dla mnie "za ciężki" puchły mi powieki, do oczu dostawał się olejek - to nie dla mnie. nakładałam i szczoteczką od tuszu na same rzęsy i palcem wsmarowywałam w powiekę i rzęsy. Opuchnięte oczy skutecznie mnie zraziły do tego.
Ale bardzo poleca odżwykę FEG - mi przed ślubem zrobiła taką robotę, że kępki rzęs które miała przyklejane były krótsze od moih naturalnych. Dobra też była odżywka long4lashes.

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile macie na plusie kg?
Bo ja myślałam że ze 4 a tu prawie 6kg :O (23tc)
ja mam +7 kg....
Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
My już po połówkowym. Mamy zdrową CÓRECZKĘ jestem przeszczęśliwa mąż troszkę zawiedziony, że nie będzie miał z kim w piłę grać, bo nastawialiśmy się na chłopca. A tu proszę mała ładnie rośnie, dała się zbadać, aż lekarka była zdziwiona że tak bez problemów wszystko pomierzyła i obejrzała. Waży niecałe 400g. Przykrywała sobie rączkami główkę, albo łapała się za stópkę