Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 14:44   #2845
ArmandaVanHelden
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość

te meliskowe z linka 1.są tragiczne, jak je kupilam, tak szybko oddalam w tamtym roku,
w ogole sie nogi nie trzymają
Chodziłam już w nich i nie mam takiego problemu, wręcz uważam że dzięki temu że mają dwa ruchome paski można idealnie dopasować zapięcie wokół kostki nawet przy bardzo szczupłej nodze.

Cytat:
Napisane przez Salvaja Pokaż wiadomość
Kurczę, nie widziałam żadnych sandałek, jedynie kapcie do chodzenia po wodzie za piątaka. Plecaki turystyczne po 18 zł jeszcze są, lodówki samochodowe 2 w 1 (na gniazdko i do zapalniczki) za 169, siedziska jakieś dmuchane za 23 zł, dziecięce koszulki sportowe na przecenie, krzesełka, a! I było wczoraj kilka masek do stóp tych złuszczających, któraś z Was pytała, gdzie we Wrocławiu dostanie (Wrocław, Armii Krajowej).

Pizza wakacyjna z zapowiedzi totalnie nie dla mnie - duszone warzywa, ser feta i oliwki, blech. Chyba pierwsza pizza z gotowców, której palcem nie tknę.
Kupowałam je wczoraj po 16, może byłaś wcześniej i nie były jeszcze wystawione? Był ich cały kosz tylko w większości jakieś kolorowe/niebieskie a tych beżowych i szarych było kilka sztuk.
ArmandaVanHelden jest offline Zgłoś do moderatora