Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - manipulacja rodzicow w zwiazku..pomocy!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 13:47   #2
juka_juka
Wtajemniczenie

Dot.: manipulacja rodzicow w zwiazku..pomocy!!!!

Zawsze uważałam, że matka to matka.Jaka jest taka jest, rodziny się nie wybiera.Ale.Gdy ja wychodziłam za mąż moi rodzice powiedzieli mi że od tej pory mój mąż to moja najbliższa rodzina, on jest najważniejszy.I że gdyby coś działo się nie tak to mam stać za nim murem.Tak powinno być.Myślę, że jak tak bardzo słuchałaś rad matki i odwołałaś ślub to tak naprawdę nie jest jej winą.Tylko Twoją.Widocznie nie byłaś gotowa, nie byłaś pewna tego faceta.Obecna sytuacja.Dziwi mnie trochę, że wiesz jak Twoja matka reaguje na Wasze problemy a mimo to nadal się jej zwierzasz.Każda matka byle kłotnie swojego dziecka rozstrząsa do rangi problemu Bóg wie jakiego.Uważam że nie powinnaś jej mówić o swoich problemach,zrozumie to zupełnie inaczej,rozdmucha problem i wtedy już potencjalny zięć jest bee bo krzywdzi jej córkę.Rozmawiajcie owszem, ale że tak powiem filtruj wiadomości które jej przekazujesz.W ten sposób jako taki kontakt będziesz z nią miała a ona nie będzie znała szczegółów z Waszego związku a co za tym idzie nie będzie się wtrącać.
juka_juka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując