Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 13:51   #706
teQiba
Moderator

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Hehe.. To w kwestii nocnika mamy podobne zdanie Albo obie podobnie leniwe Też mi sie wydaje ze na zasadzie obserwoania grymasów i o teraz si aa teraz qpka. Co nie zmienia faktu, że podziwiam mamy które cierpliwie odkąd dziecko siedzi sadowia na nocik
Tak młoda ma kolczyki. "dostała" szybko bo jak 3 mies miała Specjalnei nie protestowała, hehe.. I wydaje mi sie że jak przekuwać to takiemu maluszkowi albo już swiadoma dec dziecka. Teraz pewnie by wyrwala z czescia ucha
Nic sie nie chwalilas
I nie ciagnie sobie? Moj kiedys mial faze na ciagniecie uszu
Na watku nocnikowym czytalam, ze starszym dzieciom po wytlumaczeniu o co chodzi wystarcza tylko kilka dni na calkowite odpieluchowanie (w dzien) i to mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Ale urocze dzieciaki
Emilka jeszcze cudniejsza niż pamiętam z poprzednich fotek. Super sukienka-uroczo wygląda jako mała ogrodniczka
Monia w basenie-widać, że pełnia szczęścia A w ogóle to rzadkie imię jak na dzisiejsze czasy. Jak byłam mała to w klasie, na podwórku zwykle było po kilka-sama mam tak na imię A dziś nie znam żadnej małej Moniki.

Limonka jestem w 17tyg.

Margo jak dzieciaki? Wykurowały się? Jeszcze wczasujecie czy już w domu?

U mnie chwila oddechu-Hania ma drzemkę ale muszę obiad zrobić i chałupę ogarnąć bo przez te upały ostatnio wszystko leży odłogiem
Juz 17tyg? No to prawie polmetek - jak ten czas szybko leci

Ostatnio z TZ sie nawet zastanawialismy nad drugim dzieckiem, ale nasze mieszkanie na dwojke dzieci sie raczej nie nadaje... No i chyba nic z tego

Edytowane przez teQiba
Czas edycji: 2015-07-07 o 13:53
teQiba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując